Tapahtumat

20.1.2018 - Kymenlaakson Varhaiskasvattaja 2018, Kuusankoskitalo, Kouvola

Kuusankoskitalo täyttyy jälleen tammikuussa Kymenlaakson varhaiskasvattajista, kun tapahtuma järjestetään jo viidennen kerran. Tervetuloa kouluttautumaan, verkostoitumaan, tutustumaan ammattinäyttelyyn ja viihtymään voimaannuttavaan koulutuspäivään lauantaina 20.1.2018! Tapahtuma on suunnattu kaikille varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja päättäjille niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla ammattiasemasta riippumatta. 

Tervetuloa poikkeamaan Tevellan osastolla!
[...]

26.-.27.1.2018 - Educa, Messukeskus, Helsinki

Tule johtavaan opetus- ja kasvatusalan tapahtumaan, joka koostuu Suomen suurimmasta alan näyttelystä ja Opetusalan ammattijärjestön OAJ:n järjestämästä korkeatasoisesta, kävijöille veloituksettomasta luento-ohjelmasta. Laaja näyttely esittelee opetusalan uusimmat välineet ja tekniset ratkaisut. Messuilla koet opetus- ja kasvatusalan uusimmat tuulet!

Tule tutustumaan Tevellan osastolle!

[...]

10.3.2018 - Varsinais-Suomen Varhaiskasvattaja 2018, Messukeskus, Turku

Tervetuloa oppimaan uutta, kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, tapaamaan tuttuja ja viihtymään Varsinais-Suomen Varhaiskasvattaja 2018 -koulutustapahtumaan Turun Messukeskukseen lauantaina 10.3.2018!

Tapahtuma on tarkoitettu niin julkisella kuin yksityisellä sektorillakin työskenteleville varhaiskasvatuksen päättäjille ja ammattilaisille. Tule mukaan yksin tai työyhteisösi kanssa päivittämään ammattitaitoasi ja nauttimaan koulutus- ja näyttelytapahtuman annista!

Tevella on mukana t [...]

14.4.2018 - Satakunnan Varhaiskasvattaja 2018, SAMK-kampus, Pori

Tule kuuntelemaan asiantuntijapuheenvuoroja, vaihtamaan kokemuksia ja verkottumaan sekä tutustumaan varhaiskasvatusalan näyttelyyn! Satakunnan Varhaiskasvattaja on suunnattu varhaiskasvatuksen päättäjille, ammattilaisille ja opiskelijoille, ja se järjestetään yhteistyössä Porin kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden kanssa.

Tervetuloa tutustumaan Tevellan osastolle!

[...]

21.4.2018 - Kainuun Varhaiskasvattaja 2018, Kongressikeskus Kaukametsä, Kajaani

Tervetuloa Kainuun Varhaiskasvattaja-tapahtumaan Kajaaniin! Tapahtumassa luvassa asiantuntijapuheenvuoroja, huippuluokan esiintyjiä, verkostoitumista sekä varhaiskasvatusalan näyttely. Kainuun Varhaiskasvattaja on suunnattu varhaiskasvatuksen päättäjille, ammattilaisille ja opiskelijoille, ja se järjestetään yhteistyössä Kajaanin kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden kanssa.

Tevella on myös mukana tapahtumassa, joten tule poikkeamaan Tevellan osastolla!

[...]

5.5.2018 - Lapin Varhaiskasvattaja 2018, Lappia-talo, Rovaniemi

Lapin Varhaiskasvattaja on suunnattu varhaiskasvatuksen päättäjille, ammattilaisille ja opiskelijoille, ja se järjestetään yhteistyössä Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden kanssa. Tule kuuntelemaan asiantuntijapuheenvuoroja, vaihtamaan kokemuksia ja verkottumaan sekä tutustumaan varhaiskasvatusalan näyttelyyn! Tevella on mukana tapahtumassa näytteilleasettajana, joten tule poikkeamaan Tevellan osastolle!

[...]

19.5.2018 - Kymenlaakson Varhaiskasvattaja 2018, Konserttitalo, Kotka

Tervetuloa kouluttautumaan, verkostoitumaan, tutustumaan ammattinäyttelyyn ja viihtymään voimaannuttavaan koulutuspäivään Kotkan Konserttitalolle! Tapahtuma on suunnattu kaikille varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja päättäjille niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla ammattiasemasta riippumatta. Tervetuloa tutustumaan Tevellan osastolle!

[...]