Uutiset

Tevellan asiakastyytyväisyyskysely 2017

Helmikuussa 2017 puhelinhaastatteluna toteutetun asiakastyytyväisyyskyselymme tulokset osoittavat, että perustoimintamme on vakaata ja luotettavaa. Aloitimme 2016 kesäkuussa laajan sisälogistiikan järjestelmäuudistuksen, mikä osaltaan näkyi tilausten toimituksiin liittyvissä vastauksissa ja näiden osalta hieman heikentyneissä tuloksissa. Järjestelmän ja toimintojen hienosäätö ovat jo nyt lisänneet kaikkien asiakasryhmiemme tyytyväisyyttä.

Innolink Research Oy:n suorittamassa haastattelukysel [...]

We care - we share -hyväntekeväisyyskampanja

Hapen 30-vuotisjuhlan kunniaksi on suunniteltu neljä upeaa hyväntekeväisyystuotetta. Jokaista ostettua tuotetta kohden Hape lahjoittaa lelun apua tarvitsevien maiden lapsille (Afganistan, Kiina, Libya, Syyria, Zimbabwe). Voit itse seurata, mihin maahan Hape on tuotteen lahjoittanut. Toimi näin:

  • Osta jokin [...]

Ihastuttava Pikku Prinssi animaatio vihdoin Suomessa

Hapen valmistamat upeat oheistuotteet nyt saatavana. Tuotteita rajoitetut erät.

Kaiken keskiössä on pieni tyttö, jota äiti valmistelee aikuisten tiukkaan ja tehokkaaseen maailmaan. Naapurin omalaatuinen, mutta hyväsydäminen lentäjä uhkaa sekoittaa suunnitelmat. Lentäjä esittelee uudelle ystävälleen maailman, jossa kaikki on mahdollista. Maailman, johon hänet aikanaan tutustutti Pikku Prinssi. Tytön taianomainen ja tunteikas matka Pikku Prinssin maailmaan voi alkaa. Hän löytää tiensä l [...]