Blogi

Staedtlerin hyväntekeväisyyskampanja

Staedtlerin hyväntekeväisyyskampanja

Yhteistyökumppanimme Staedtler on järjestänyt hyväntekeväisyyskampanjan, johon me suomalaisetkin voimme osallistua!

Staedtler lahjoittaa yhden euron (1€) jokaisesta heille saapuneesta piirustuksesta hyväntekeväisyyteen tukeakseen peruskoulujen oppimisympäristöjä kaakkois-Afrikassa Malawissa.

Osallistuminen on helppoa: Piirustuskilpailun aihe on ”That’s typical!” eli ”Tyypillistä!”. Voit siis piirtää mitä mielesi tekee asioista, joita sinä koet tyypilliseksi vaikka suomalaisessa kultt [...]

DIY Roolivaatteet

DIY Roolivaatteet

Askartele omat roolivaatteet

Vain mielikuvitus on rajana roolivaatteita suunnitellessa!

Mehiläisen siitepölykassi
Piirrä tussilla kassin kaava kaksinkertaiselle Dressy Bond -materiaalille ja leikkaa irti. Rei´itä sivureunoihin neljä reikää ja yläreunaan kaks [...]

Hiirirobotti opettaa koodausta esikoulussa

Hiirirobotti opettaa koodausta esikoulussa

Koodauksen opettelun voi aloittaa jo päiväkodissa ja Hiirirobotti on siinä oiva apu. Tarkoitus on saattaa peruskäsitteet tutuiksi ja antaa valmiuksia loogiseen päättelyyn ja yksinkertaisten käskyjen antamiseen. Robotit ovat yksinkertaisia, ne toimivat saamiensa käskyjen mukaan, samoin kuin moni muukin arkinen laite jokapäiväisessä elämässämme. Hiljalleen lapsi oppiikin tunnistamaan, mitkä laitteet vaativat ohjelmointia toimiakseen.

Käy lukaisemassa [...]

Tevellan uusi verkkokauppa on julkaistu

Tervetuloa uuteen, asiakasystävälliseen ja kaikin puolin parempaan verkkokauppaamme – tee tilaus ja hyödynnä Syyssäpinät-kampanjamme edut!

Muutos ei aiheuta asiakkaillemme ylimääräisiä toimenpiteitä – vanhasta verkkokaupastamme tehdyt tilaukset siirtyvät sellaisenaan uuteen verkkokauppaamme. Myös kirjautuminen tapahtuu samoilla asiakaskohtaisilla tunnuksilla kuin ennenkin.

Uusina ominaisuuksina on Ostoskorista [...]