Uutiset

Toimitusaikataulu loppuvuodelle

Hyvät asiakkaat,

19.12. tehdyt tilaukset toimitetaan viimeistään 31.12.

Mukavaa ja rauhallista Joulunaikaa toivottaen,

Asiakaspalvelu / Tevella Oy

Tevella Oy ja Norlandia Päiväkodit yhteistyöhön

Tevella Oy ja Norlandia Päiväkodit ovat solmineet yhteistyösopimuksen päiväkotien kokonaisvarustamisesta. Olemme ylpeitä siitä, että Norlandia Päiväkodit valitsi Tevellan kumppanikseen. Tuemme osaamisellamme ja parhaalla mahdollisella palvelulla Norlandia Päiväkotien liiketoiminnan kasvua Suomessa.

Joulukuun toimitusaikataulu

Hyvät asiakkaat,

Viikolla 52/2017 tehdyt tilaukset toimitetaan asiakkaille viikon 1/2018 aikana.

Onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2018 toivottaen,

Asiakaspalvelu / Tevella Oy

Tevellan asiakastyytyväisyyskysely 2017

Helmikuussa 2017 puhelinhaastatteluna toteutetun asiakastyytyväisyyskyselymme tulokset osoittavat, että perustoimintamme on vakaata ja luotettavaa. Aloitimme 2016 kesäkuussa laajan sisälogistiikan järjestelmäuudistuksen, mikä osaltaan näkyi tilausten toimituksiin liittyvissä vastauksissa ja näiden osalta hieman heikentyneissä tuloksissa. Järjestelmän ja toimintojen hienosäätö ovat jo nyt lisänneet kaikkien asiakasryhmiemme tyytyväisyyttä.

Innolink Research Oy:n suorittamassa haastattelukysel [...]

Uusi tuote - kokeile ilmaiseksi! Sensavis – Visual Learning Tool

Tevellasta nyt uusi tuote tietokonepohjaiseen opetukseen: Sensavis – Visual Learning Tool!

Kokeile Sensavista ilmaiseksi!

Sensavis tekee eläviä, interaktiivisia 3D-malleja ilman ääntä ja tekstiä biologiaan. Sieltä löytyy elementtejä myös maantiedon, kemian ja fysiikan oppimiseen. Oppilaat ja opettajat voivat käyttää aineistoa monin eri tavoin.

Monet opettajat ovat löytäneet mallien avulla työtapoja, jotka sopivat tosi hyvin ”laaja-alaisen ja kirjattoman op [...]

Huippuedullinen kalusteryhmä

Kalusteryhmät tarjouksessa 15.6.2017 saakka!

Toimitukset elokuusta alkaen. Tilaukset vain sähköpostilla [email protected]. Vahvistamme tilaukset erikseen. Kaikki hinnat alv. 0 %. Tevellan yleiset toimitusehdot.

849400 kalusteryhmä 8:lla tuolilla, 697 € (norm. 1223,40 € -43%):

  • 2 kpl [...]

Juhlavuoden kampanja käyntiin uusien kuvastojen myötä

Uudet kuvastot on julkaistu ja ne postitetaan asiakkaillemme tämän viikon aikana. Kuvastojen myötä starttaa myös kampanja, jonka aikana annamme normaalihintaisista tuotteista -33% alennuksen ja kalusteista -25% alennuksen.

Edut eivät koske netto- tai tarjoushinnoiteltuja tuotteita. Kampanja on voimassa 1.2.-31.3.2017.

Kalustekuvasto julkaistaan ja postitetaan asiakkaillemme toukokuun alussa.

Tevellan hintoihin muutoksia 2.1.2017 alkaen

Tevella Oy:n julkisia perus-/kuvastohintoja korotetaan noin 6 % 2.1.2017 alkaen. Keskeisin syy hinnan muutokseen on ollut euron heikentyminen merkittäviin valuuttoihin ja erityisesti Yhdysvaltain dollariin nähden. Asiakaskohtaiset sopimushinnat löytyvät aina kirjautumisen jälkeen verkkokaupastamme.

Tevellan Talvirieha 1.11.2016-31.1.2017

Tevellan Talvirieha starttaa 1.11.2016 ja päättyy 31.1.2017! Tarjouslehtisissä on paljon tuotteita reilusti alennetuin hinnoin, ja esitteiden lopusta löydät vielä tasaraha-sivut, jossa alennukset jopa -70%!

Kaikki kalustekuvaston tuotteet -25% 9.12.2016 saakka!

Tervetuloa ostoksille!

[...]

Tevellan Syyssäpinät 1.9.–31.10.2016

Kampanjaetu -33% ja tuotteita jopa -60%!

Tilatessasi mainitse kampanjatunnus SSK16. Hinnat ovat voimassa 31.10.2016 saakka. Tuotteita rajoitetusti – toimi nopeasti! Tarjous ei koske kalusteita ja
nettohintaisia tuotteita.

[...]

Helsingin 21 koulussa opiskellaan ohjelmointia rakentamalla Lego-robotteja!

21 peruskoulun oppilaat ovat opiskelleet lähes vuoden ajan ohjelmointia, algoritmista ajattelua ja teknologiataitoja rakentamalla Lego-robotteja.

- Robotteja on käytetty oppimisen työvälineinä. Ne tarjoavat hyvät mahdollisuudet oppiainerajat ylittävään oppimiseen, kertoo projektisuunnittelija Anna Matikainen opetusvirastosta.

Lue koko tarina Helsingin opetusviraston sivuilta.

[...]

Opetushallitus on myöntänyt Lapin yliopistolle määrärahan koulutushankkeelle ”Matematiikan osaaminen lentoon”. Koulutus on siis osallistujille ilmainen.

Koulutuksessa osallistujat saavat itse työskennellen kokemuksia siitä, kuinka konkreettisella toiminnalla luodaan pohja matematiikan käsitteiden ja rakenteiden oppimiselle. Koulutushankkeen kohderyhmä on opetushenkilöstö, joka työskentelee esiopetuksessa, alakoulussa, yläkoulussa ja lisäopetuksessa. Kouluttajina toimivat Hannele Ikäheimo, Leena Kokko sekä Eija Voutilainen. Lue info-PDF tästä linkistä.