Uutiset

PAU:n lakon vaikutukset Tevellan tavarantoimituksiin

Tilannepäivitys 12.11.2019 klo 11.00:
Kuluttajapaketit liikkuvat vielä Postin noutopisteisiin. Ovelle jakelu pakettipuolella ei enää toimi kunnolla. Eli lähetämme kuluttajapaketit normaalisti pakettipuolella, B-to-B-asiakkaiden lähetykset rahtina.

- - - - - - - - - - - - - -

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU käynnistää Postissa lakkotoimet ma 11.11.2019. Tämän hetkisen tiedon mukaan postinjakelu, käsittely ja kuljetus ovat lakossa su 24.11. klo 24.00 asti.

Postin toim [...]

Makerspace kouluissa – kokeilua, tutkivaa otetta ja yhdessä tekemistä oppiainerajat ylittäen

imageHaluamme tänä syksynä innostaa kouluja ympäri Suomen maker-tekemisen pariin. Siksi olemme laatineet yhteistyössä Makerspaceman.comista tutun käsityön aineenopettaja, yrittäjä Heikki Pullon kanssa uusia, yläkoulujen tarpeisiin räätälöityjä maker-työohjeita.

Lisäksi löydät verkkosivuiltamme runsaasti maker-työkortteja, jotka on toteutettu Yli-Iin värkkäämön kanssa. Olemme syk [...]

Hape Taikapiano Baby Einstein on Vuoden Ensilelu 2019

Hape Taikapiano Baby Einstein on valittu tänä vuonna Suomen Leluyhdistyksen järjestämässä kilpailussa Vuoden Ensileluksi. Kilpailussa ammattilais- ja lapsiraadit valitsevat parhaat uutuuslelut eri ikäryhmien ja teemojen mukaan.

Hape Taikapiano Baby Einstein on upea ensipiano, jonka pehmeä ääni muistuttaa oikean pianon sointia. Taikakoskettimilla olevan pianon äänenvoimakkuus on säädettävissä. Painamalla sinistä Einstein-nappia

voi kuunnella valmiita musiikkikappaleita, ja niiden päälle pyst [...]

Topi Koskinen Tevella Oy:n toimitusjohtajaksi

Topi Koskinen Tevellan uudeksi toimitusjohtajaksiTopi Koskinen on nimitetty Tevella Oy:n toimitusjohtajaksi 1.9.2019 alkaen. Tevellaan Koskinen siirtyy Gofore Oyj:stä, jossa hän toimi operatiivisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Tevella on oppimisen asiantuntijayri [...]

Tevella Oy ja Norlandia Päiväkodit yhteistyöhön

Tevella Oy ja Norlandia Päiväkodit ovat solmineet yhteistyösopimuksen päiväkotien kokonaisvarustamisesta. Olemme ylpeitä siitä, että Norlandia Päiväkodit valitsi Tevellan kumppanikseen. Tuemme osaamisellamme ja parhaalla mahdollisella palvelulla Norlandia Päiväkotien liiketoiminnan kasvua Suomessa.