Uutiset

Yleisiä kysymyksiä koulu- ja päiväkotiasiakkailtamme juuri nyt

Lähteekö tilaukset normaalisti Tevellasta, ja mikä on tilausten toimitusaika?
Toimintamme jatkuu normaalisti. Nyt teemme töitä mahdollisuuksien mukaan aina etänä, varastotoimintoja lukuun ottamatta. Tuotteiden varastotaso on hyvä, ja toimitusaika varastotuotteissa on tavanomaiset 3–5 työpäivää. Kalusteista osa on suoratoimituksia varastolta ja osa tehdastoimituksia. Tehdastoimitusaika vaihtelee muutamista työpäivistä useisiin viikkoihin.

Miten voin varmistaa, että me [...]

Tevellan tavarantoimitukset ja toiminta koronavirustilanteessa

Arvoisa asiakkaamme,

Tevella on varautunut koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen, jotta voimme osaltamme varmistaa henkilöstömme, asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme terveyden ja turvallisuuden.

Tilaukset ja toimitukset

Poikkeustilanne ei vaikuta tällä hetkellä tilausten vastaanottoon eikä toimituksiin. Tilaukset asiakkaillemme lähtevät normaalisti varastoltamme, joka sijaitsee Tampereella. Tavaralähe [...]

Varhennettuun kieltenopetukseen ratkaisuja

Ensimmäisen vieraan kielen opiskelu, joka käynnistyy ekaluokalla, on hyvä aloittaa leikin, laulun ja yhteisen vuorovaikutuksen kautta. Kielikylpy, varhainen kieltenopetus ja Suomi toisena kielenä -esitteeseen olemme koostaneet ideoita kieltenopetukseen. Tevella tarjoaa toiminnalliseen opetukseen monipuolisia ratkaisuja, joiden avulla voi luoda monipuolisen opetuskokonaisuuden.

[...]

Jani Muhonen Tevella oy:n kaupalliseksi johtajaksi

Jani Muhonen on nimitetty Tevellan kaupalliseksi johtajaksi 1.1.2020 alkaen. Tehtävässään Muhonen vastaa muun muassa Tevellan myynnin johtamisesta ja asiakkuuksien kehittämisestä sekä toimii johtoryhmän jäsenenä.

Jani Muhonen on koulutukseltaan eMBA, ja hän tuo mukanaan yhtiöön kahdenkymmenen vuoden kokemuksen digitalisaatiosta ja liiketoiminnan kasvattamisesta uusille markkina-alueille. Hän on aiemmin toiminut johtotehtävissä eri yhtiöissä, mm. liiketoiminta-, myynti- ja to [...]

Asiakaspalvelu sulkeutuu 23.12. klo 14:00

Asiakaspalvelumme sulkeutuu 23.12.2019 klo 14.00. Palvelemme normaalisti jälleen perjantaina 27.12. Toivotamme asiakkaille hyvää joulun aikaa.

Toimitamme tilauksia myös viikolla 52, ellei ole toisin sovittu.

Toimitukset kulkevat asiakkaille normaalisti

Tavarantoimitukset Tevellan asiakkaille ovat liikkuneet viime viikkojen aikana normaalisti ja ilman ongelmia postilakosta huolimatta. Postilakon aiheuttama poikkeustilanne on nyt ohi. Toimitusaikamme on tällä hetkellä keskimäärin neljä työpäivää.

Makerspace kouluissa – kokeilua, tutkivaa otetta ja yhdessä tekemistä oppiainerajat ylittäen

imageHaluamme tänä syksynä innostaa kouluja ympäri Suomen maker-tekemisen pariin. Siksi olemme laatineet yhteistyössä Makerspaceman.comista tutun käsityön aineenopettaja, yrittäjä Heikki Pullon kanssa uusia, yläkoulujen tarpeisiin räätälöityjä maker-työohjeita.

Lisäksi löydät verkkosivuiltamme runsaasti maker-työkortteja, jotka on toteutettu Yli-Iin värkkäämön kanssa. Olemme syk [...]

Hape Taikapiano Baby Einstein on Vuoden Ensilelu 2019

Hape Taikapiano Baby Einstein on valittu tänä vuonna Suomen Leluyhdistyksen järjestämässä kilpailussa Vuoden Ensileluksi. Kilpailussa ammattilais- ja lapsiraadit valitsevat parhaat uutuuslelut eri ikäryhmien ja teemojen mukaan.

Hape Taikapiano Baby Einstein on upea ensipiano, jonka pehmeä ääni muistuttaa oikean pianon sointia. Taikakoskettimilla olevan pianon äänenvoimakkuus on säädettävissä. Painamalla sinistä Einstein-nappia

voi kuunnella valmiita musiikkikappaleita, ja niiden päälle pyst [...]

Topi Koskinen Tevella Oy:n toimitusjohtajaksi

Topi Koskinen Tevellan uudeksi toimitusjohtajaksiTopi Koskinen on nimitetty Tevella Oy:n toimitusjohtajaksi 1.9.2019 alkaen. Tevellaan Koskinen siirtyy Gofore Oyj:stä, jossa hän toimi operatiivisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Tevella on oppimisen asiantuntijayri [...]

Tevella Oy ja Norlandia Päiväkodit yhteistyöhön

Tevella Oy ja Norlandia Päiväkodit ovat solmineet yhteistyösopimuksen päiväkotien kokonaisvarustamisesta. Olemme ylpeitä siitä, että Norlandia Päiväkodit valitsi Tevellan kumppanikseen. Tuemme osaamisellamme ja parhaalla mahdollisella palvelulla Norlandia Päiväkotien liiketoiminnan kasvua Suomessa.