Jani Muhonen Tevella oy:n kaupalliseksi johtajaksi

Jani Muhonen on nimitetty Tevellan kaupalliseksi johtajaksi 1.1.2020 alkaen. Tehtävässään Muhonen vastaa muun muassa Tevellan myynnin johtamisesta ja asiakkuuksien kehittämisestä sekä toimii johtoryhmän jäsenenä.

Jani Muhonen on koulutukseltaan eMBA, ja hän tuo mukanaan yhtiöön kahdenkymmenen vuoden kokemuksen digitalisaatiosta ja liiketoiminnan kasvattamisesta uusille markkina-alueille. Hän on aiemmin toiminut johtotehtävissä eri yhtiöissä, mm. liiketoiminta-, myynti- ja toimitusjohtajana. Hänellä on myös pitkä kokemus myyntityöstä kuntasektorilla ja työskentelystä kuntapäättäjien kanssa.

”Tevellassa innostaa erityisesti pääsy itselleni uudelle toimialalle ja yhtiöön, jossa tehdään meidän kaikkien tulevaisuuden kannalta tärkeää työtä. Tevellassa koen pääseväni hyödyntämään sitä kaikkea osaamista ja kokemusta, mitä vuosien varrella minulle on kertynyt digitalisaation parissa”, kertoo kaupallinen johtaja Jani Muhonen.
Tevella oy:n toimitusjohtaja Topi Koskinen korostaa Muhosen vahvaa kokemusta digitalisaatiosta ja hänen kuntasektorin tuntemustaan.

”Tevellan tehtävänä on tarjota puitteet oppimiseen, kasvuun ja leikkiin maailman parhaiden koulujen ja päiväkotien maassa. Tälläkin alalla ollaan digitalisaation myötä käymässä läpi murrosta, joka muuttaa kaiken. Jani Muhonen tuo Tevellaan valtavan määrän osaamista paitsi myynnin johtamisesta, myös liiketoiminnan digitalisaatiosta. On mahtavaa saada toivottaa Jani osaksi Tevellan tiimiä”, sanoo toimitusjohtaja Topi Koskinen.
 
Lisätiedot
Topi Koskinen, toimitusjohtaja, p. 040 517 0039, [email protected]
Jani Muhonen, kaupallinen johtaja, p. 0400 191 646, [email protected]