LEGO Education

Lego Education

Esittely

LEGO® Education, joka on toiminut yhteistyössä opetusalan kanssa yli 35 vuotta, tarjoaa leikkimielisiä oppimiskokemuksia auttaakseen jokaista oppilasta onnistumaan. LEGO Education oppimisratkaisujen valikoima perustuu LEGO® rakennuspalikoihin, opetussuunnitelmaan liittyviin materiaaleihin sekä fyysisiin ja digitaalisiin oppimisvälineisiin.

Vaikutus

LEGO Education vaikuttaa oppilaiden oppimiseen tarjoamalla monipuolisia välineitä oppiseen ja pyrkimällä samalla sitomaan jokaisen oppilaan mielenkiinnon opeteltaviin asioihin. LEGO Education auttaa opettajia luomaan pohjan, jonka varassa oppilaat sitoutuvat innokkaaseen, tulokselliseen ja elinikäiseen oppimiseen.

Innostavuus

Lasten tavoitteiden edistäminen, sekä koulussa menestyminen että henkilökohtaiset onnistumiset, ovat LEGO Educationille tärkeitä.

Tekemisen kautta oppiminen ja halu edistää sitä yhdessä opetusalan ammattilaisten kanssa on LEGO Educationin vahva tavoite. Opettajilla on ratkaiseva rooli oppilaiden kiinnostuksen herättämisessä koulunkäyntiä ja opiskelua kohtaan. Yhdessä opettajien kanssa toimien LEGO Education voi tukea oppilaita innostavalla, sitovalla ja tuloksellisella tavalla. Se voi rohkaista oppilaita aktiivisuuteen, yhteistyöhön pyrkimiseen, taitojen rakentamiseen tulevaisuuden haasteita varten sekä positiivisen oppimismielikuvan muodostamiseen. LEGO Education toivoo, että olette opetusalan ammattilaisina innostuneita näillä verkkosivuilla esitetyistä opetusratkaisuista ja siitä mitä niiden avulla voitte yhdessä tehdä.

Katso kaikki LEGO education -tuotteet >>

3 Nimike(ttä)
Nouseva
  1. LEGO MINDSTORMS Education EV3 Aloituspakkaus NETTO LEGO MINDSTORMS Education EV3 Aloituspakkaus NETTO 569561
    530,00 €
  2. LEGO MINDSTORMS Education EV3 Laajennusarja NETTO LEGO MINDSTORMS Education EV3 Laajennusarja NETTO 569560
    116,90 €
  3. LEGO MINDSTORMS Education EV3 Luokkapakkaus NETTO LEGO MINDSTORMS Education EV3 Luokkapakkaus NETTO 569562
    3 690,00 €
Nouseva