LEGO Education

Uutuus! LEGO® Education SPIKE™ Prime – STEAM-oppimista jokaiselle oppijalle

LEGO Education SPIKE Prime SuomessaLEGO Education -uutuus, huhtikuussa 2019 esitelty LEGO® Education SPIKE™ Prime täydentää LEGO® Education STEAM-oppimisen jatkumon. LEGO® Education SPIKE™ Prime -oppimisratkaisu innostaa kaiken tasoisia oppijoita ajattelemaan kriittisesti, analysoimaan dataa ja ratkomaan monimutkaisia ongelmia, jotka liittyvät reaalimaailman ilmiöihin.

LEGO® Education SPIKE™ Prime yhdistää LEGO-rakennuspalikat, helppokäyttöisen teknologian sekä Scratch-kieleen perustuvan ohjelmointiympäristön. Oppimisratkaisuun sisältyvät myös aloitusmateriaali sekä STEAM-tuntisuunnitelmat, jotka on optimoitu sopimaan 45 minuutin oppitunneille. LEGO® Education SPIKE™ Prime on suunnattu perusopetuksen viidennestä luokasta ylöspäin aina yläkoulun loppuun saakka.

LEGO® Education SPIKE™ Prime Tevellasta

LEGO® Education SPIKE™ Prime on nyt ennakkotilattavissa Tevellasta. Siirry tuotesivulle. Tuotteeseen on saatavilla myös lisäsarja.

Seuraa LEGO Education SPIKE™ Prime -uutisia

Tilaa LEGO® Education SPIKE™ Prime -uutiskirjeemme ja saat lisätietoja LEGO® Education SPIKE™ Prime -oppimisratkaisusta.

Jätä yhteystietosi täällä.

Lue lisää
https://education.lego.com/fi-fi


Esittely

LEGO® Education, joka on toiminut yhteistyössä opetusalan kanssa yli 35 vuotta, tarjoaa leikkimielisiä oppimiskokemuksia auttaakseen jokaista oppilasta onnistumaan. LEGO Education oppimisratkaisujen valikoima perustuu LEGO® rakennuspalikoihin, opetussuunnitelmaan liittyviin materiaaleihin sekä fyysisiin ja digitaalisiin oppimisvälineisiin.

Vaikutus

LEGO Education vaikuttaa oppilaiden oppimiseen tarjoamalla monipuolisia välineitä oppiseen ja pyrkimällä samalla sitomaan jokaisen oppilaan mielenkiinnon opeteltaviin asioihin. LEGO Education auttaa opettajia luomaan pohjan, jonka varassa oppilaat sitoutuvat innokkaaseen, tulokselliseen ja elinikäiseen oppimiseen.

Innostavuus

Lasten tavoitteiden edistäminen, sekä koulussa menestyminen että henkilökohtaiset onnistumiset, ovat LEGO Educationille tärkeitä.

Tekemisen kautta oppiminen ja halu edistää sitä yhdessä opetusalan ammattilaisten kanssa on LEGO Educationin vahva tavoite. Opettajilla on ratkaiseva rooli oppilaiden kiinnostuksen herättämisessä koulunkäyntiä ja opiskelua kohtaan. Yhdessä opettajien kanssa toimien LEGO Education voi tukea oppilaita innostavalla, sitovalla ja tuloksellisella tavalla. Se voi rohkaista oppilaita aktiivisuuteen, yhteistyöhön pyrkimiseen, taitojen rakentamiseen tulevaisuuden haasteita varten sekä positiivisen oppimismielikuvan muodostamiseen. LEGO Education toivoo, että olette opetusalan ammattilaisina innostuneita näillä verkkosivuilla esitetyistä opetusratkaisuista ja siitä mitä niiden avulla voitte yhdessä tehdä.

Katso kaikki LEGO education -tuotteet >>