Referenssit

Tevellan kaluste- ja sisustussuunnittelijat suunnittelevat modernit oppimisympäristöt vahvalla koulumaailman ja kalustamisen ammattitaidollaSujuva arki syntyy toimivista tiloista

Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa suunnitellen luot uudis- ja korjauskohteeseen oppimisympäristöt, jotka toimivat hyvin ja näyttävät raikkailta vielä vuosien kuluttua. Tevellassa apunasi on tilojen kalustamisen ja varustamisen ammattilaistiimi, jonka osaamisessa yhdistyvät vankka pedagoginen osaaminen, pitkällinen alan kokemus ja aito asiakkaan arjen ymmärrys. Huolellinen suunnittelu yhdistettynä laadukkaisiin kiinto- ja irtokalusteisiin sekä laaja välinevalikoima takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Kaipaatko näkemyksiä, neuvoja tai ideoita päiväkoti- tai koulukohteen kalustesuunnitteluun tai varustamiseen? Haet sitten ratkaisua isoon tai pieneen kysymykseen, olemme mielellämme apunasi. Suunnittelun tueksi saat kalusteista 2D- ja 3D-objektit.

Muistathan, että käytössäsi on myös päiväkotien ja koulujen varustamiseen suunnitellut ensikertaisen varustamisen tuotelistat. Asiantuntijoidemme koostamat valmiit tuotelistat nopeuttavat tarpeiden hahmottamista ja helpottavat tuotteiden valintaa.