Takalo-Raasakan koulu, Kannus

Kalustaminen on yhteistyötä!

Takalon koulun kalustamisen projekti on hyvä esimerkki tästä: Avainasiakaspäällikkömme tekee läheistä yhteistyötä koulun kanssa kartoittaakseen tarpeen. Kalustetiimi yhteistyössä avainasiakaspäällikön kanssa valitsevat projektiin sopivammat kalusteet, tarvittaessa räätälöivät kalusteita tarpeisiin vielä paremmin soveltuviksi ja hinnoittelevat tarjouksen. Takalon koulun projektivastaavan Miika Jokisen voi lukea oheisen asiakaspalautteen alta.

Asiakaspalaute

Tevella valikoitui uusittavana olleen ATK-/kirjastoluokkamme tavarantoimittajaksi kohtuullisten hintojen ja tarpeisiimme sopivan tuotevalikoiman ansiosta. Jo kilpailutusvaiheessa tulimme vakuuttuneiksi, että Tevellalta löytyy juuri meille parhaiten sopivat kalusteet. Projekti lähti käyntiin edustajan vierailulla koulullamme, jossa käytiin läpi tarpeitamme kalusteiden suhteen. Kun tavarantoimittaja oli valittu, tehtiin tarkentavia suunnitelmia ja valintoja erilaisten kalusteiden ja värivaihtoehtojen kesken. Oli erityisen hienoa huomata, että Tevella ei toiminut ainoastaan tavarantoimittajana, vaan edustaja osallistui itse aktiivisesti luokan suunnitteluun ja ideointiin. Tämä edellyttikin useita käyntejä koulullamme projektin etenemisen aikana. Yhteydenottoihin saimme aina vastaukset ja pientenkin yksityiskohtien viilaamiseen riitti aikaa.

Suurin osa kalusteista on nyt paikallaan luokassa ja olemme niihin hyvin tyytyväisiä. Erityisesti kalusteiden puumateriaalit, pöytien tilatehokas muotoilu, sekä tuolien monikäyttöisyys erikokoisten käyttäjien kesken ovat olleet kiitoksen aiheina. Myös värimaailma on mukavan raikas.

Kokonaisuutena olemme erittäin tyytyväisiä Tevellan toimintaan. Homma eteni alusta asti sujuvasti ja luotettavasti, eikä ongelmia esiintynyt oikeastaan minkään asian suhteen. Kattavan tuotevalikoiman lisäksi saimme projektin ajaksi tiimiimme jäseneksi tuotteensa hyvin tuntevan kalustamisen ammattilaisen.

Takalo-raasakan koulu

Värikkäitä tuoleja

Lukolliset kaapit