Avoimet työpaikat

Avainasiakkuuspäällikkö

Myynnin ja asiakkuudenhallinnan osaaja - tule vaikuttamaan, miten Suomen kouluissa ja päiväkodeissa opitaan!

Oletko miettinyt urallesi uutta suuntaa? Oletko innostunut myynnistä, asiakkuudenhallinnasta ja haluaisit kehittää oppimisympäristöjä osaamisellasi?

Etsimme avainasiakaspäällikköä pääkaupunkiseudulle

Tehtävässä tulet kehittämään ja hankkimaan asiakkuuksia pääkaupunkiseudulla osana Tevellan myynti- ja markkinointitiimiä. Olemassa olevien asiakkaiden aktiivinen ja kaupallinen hoitaminen on olennainen osa työtäsi. Uusasiakashankinta kuuluu myös työnkuvaan. Avainasiakaspäällikkö työskentelee tavoitteellisesti, ratkaisukeskeisesti ja vastuullisesti koko Tevellan laajan tuotevalikoiman parissa. Tarjoamme myyntityöhön koko organisaation tuen, mutta sinä päätät itsenäisesti aikatauluista ja työviikon muodostumisesta. Sinulla on jo ehkä kokemusta liikkuvasta työstä ja olet valmis matkustamaan toiminta-alueesi lisäksi ajoittain muualla Suomessa.

Ketä etsimme?

Olet jo kerryttänyt työkokemusta myynnistä ja asiakkuuksien hoitamisesta tuotteiden ja/tai palveluiden osalta. Eduksi katsotaan, jos omaat jonkin kosketuspinnan julkisiin hankintoihin. Olennaista on kuitenkin halu oppia ymmärtämään julkisen hankinnan, hankintayksiköiden ja loppukäyttäjien välinen toimintalogiikka, jolloin keskustelet oikeiden päätöksentekijöiden kanssa laadukkaiden leikki-, oppimis- ja opetusvälineiden sekä kalusteiden merkityksestä. Haluat löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia ja syventää jo olemassa olevia kumppanuuksia. Kielitaito ja erityisesti ruotsin kielen osaaminen ovat tehtävässä eduksi.

Olet yhteistyöhenkinen ja kykenevä näkemään kaupallisen näkökulman toiminnassa. Olet tavoiteohjautuva ja oppimishaluinen. Tarvittaessa olet valmis haastamaan olemassa olevia käytänteitä ja tuomaan rohkeasti muutosehdotuksiasi esiin.

Tartu mahdollisuuteen

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tämä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla mukaan kehittämään päiväkotien ja koulujen kautta oppimisen tulevaisuutta. Roolissasi sinua tukee upea joukko alan asiantuntijoita, ja vaikka arki meillä onkin välillä hektistä, teemme töitä yhteen hiileen puhaltaen huumorintajua unohtamatta. Tevellan pääkonttori ja varasto sijaitsevat Tampereen Sarankulmassa.

Tule mukaan varmistamaan, että Tevellasta tulee Suomen johtava päiväkotien ja koulujen kalustaja ja sisustaja! Tutustu meihin ja toimintaamme osoitteessa www.tevella.fi.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Eezy-Personnel, Mika Ahlfors p. 03 3138 0464 (parhaiten tavoitettavissa 1.6.-5.6.2020).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen verkkosivujen kautta 25.6.2020 mennessä.
https://ats.talentadore.com/apply/Avainasiakaspaallikko/ZzQ4M8