Tekijänoikeudet

Kaikkea sivuston sisältöön liittyvää materiaalia suojaa Tekijänoikeuslaki (8.7.1961/404). Sivuston tekijänoikeudet ja oikeudet sivujen ulkoasuun sekä muut immateriaalioikeudet näiden sivujen sisältöön (sisältäen esimerkiksi tekstin, kuvat ja äänet) kuuluvat joko Tevella Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme.

Sivuston sisällön kopioiminen, levittäminen, jakelu tai muu käyttäminen on sallittua vain siinä määrin kuin se lainsäädännössä on sallittu. Kaikki muu näiden sivujen sisällön käyttäminen edellyttää Tevella Oy:n antamaa kirjallista suostumusta. Käyttäjällä on kuitenkin lupa tallettaa osia sivustosta tietokoneellaan tai tulostaa niitä yksityishenkilön omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Sivujen sisältöä lainattaessa on aina ilmoitettava lähde. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Tevella Oy ja sen tuotteiden nimet ovat tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut sivustolla mainitut nimet voivat olla haltijoidensa suojattuja tunnuksia. Pääsyä sivustolle ei voida tulkita minkään sivuilla esiintyvän merkin lisenssi- tai muun käyttöoikeuden myöntämiseksi ilman etukäteistä kirjallista suostumusta.