Yritysesittely

Tevella Oy

Tevella on oppimisen asiantuntijayritys, joka tarjoaa kaiken opettamiseen, oppimiseen, leikkimiseen ja hoivaan tarvittavan – välineistöstä aina kalusteisiin.

Olemme kotimainen perheyhtiö, jonka asiakkaita ovat pääosin päiväkodit ja koulut ympäri Suomen. Myös vähittäiskaupan toimijat kuuluvat asiakkaisiimme. Pääpaikkamme ja varastot sijaitsevat Tampereella. Vuonna 2014 valmistuneet toimitilamme rakennettiin energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden vaatimukset huomioiden.

Seuraamme tarkasti aikaa, verkostoidumme niin kotimaassa kuin kansainvälisesti ja jaamme omaa asiantuntemustamme. Toimimme asiakaslähtöisesti ja yhteistyöhakuisesti ja kannustamme asiakkaitamme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Meillä on vankka pedagoginen osaaminen, ja moni tevellalainen on työskennellyt urallaan varhaiskasvatuksen ja opetuksen tehtävissä. Siksi ymmärrämme syvällisesti asiakkaidemme tarpeet.

Teemme läheistä yhteistyöstä kotimaisten pedagogien sekä johtavien eurooppalaisten leikki, opetus- ja oppimisvälineitä valmistavien ja markkinoivien yritysten kanssa. Moni alan tunnustettu asiantuntija on osallistunut oppimisvälinevalikoimamme kehittämiseen ja tuotevalintoihin.

Tunnemme hyvin erilaiset oppimisen tilat ja oppimisympäristöt, sillä Tevellalla on pitkä kokemus päiväkotien, koulujen ja yleisten tilojen kalustamisessa. Kalustekauppaan on erikoistunut seitsemän henkilöä, minkä lisäksi kaikki avainasiakaspäällikkömme ovat kokeneita kokonaiskalustamisen osaajia. Laadukkaat kiinto- ja irtokalusteet, erilaiset toiminnalliset elementit sekä laaja välinevalikoima takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Uutena tuotealueena kalustamme ja varustamme myös luonnontieteiden oppimisympäristöt. OppiLab-kalustemallistolla uudistamme luonnontiedeluokat vastaamaan nykypäivän oppimisen tarpeita.

Sertifiointiyritys SGS Fimko Ltd arvioi Tevellan toiminta- ja johtamisjärjestelmät, ja marraskuussa 2018 yhtiölle myönnettiin laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO 9001 ja ISO 14001:2015.

Missio

Opi kanssamme.

Visio

Olemme johtava kehittyneiden oppimis- ja opetusmenetelmien ja oppimisympäristöjen mahdollistaja koko suomalaisessa koulutusjärjestelmässä varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.

Tavoitteiden saavuttamiseksi panostamme erityisesti henkilöstöön, asiakastyytyväisyyteen ja tulevaisuuden ymmärtämiseen.

  • 1984 perustettu
  • 12,5 milj. liikevaihto (tilikausi 2019-2020)
  • 48 henkilöstö
  • 70 tavarantoimittajaa kotimaassa ja 160 ulkomailla
  • 7 200 aktiivista tuotenimikettä
  • hallituksen puheenjohtaja Mari Helenius
  • toimitusjohtaja Topi Koskinen