Tevellasta opetusrobotit kaiken ikäisille

Teknologian käyttö opetuksessa monipuolistuu jatkuvasti. Siksi myös me Tevellassa opetusrobottien edelläkävijänä kehitämme tuotevalikoimaamme koko ajan. Entistäkin laajemmasta valikoimasta löytyvät sopivimmat ja testatuimmat ratkaisut eri ikäisten opetukseen.

Valikoimamme sisältää opetukseen kiinnostavimmat uutuudet ja johtavat brändit. Edustamiamme teknologia- ja robottituotteita ovat esim. LEGO MINDSTORMS Education, Sphero, Bee-Bot, Blue-Bot, LittleBits, BBC micro:bit, Sam Labs, MBot, InO-Bot, Pro-Bot, Osmo, Dash ja Dot, Arduino ja Makey Makey.

Lisäksi tarjoamme koulutusta ja tukea tuotteiden käyttöön sekä erilaisia materiaaleja, kuten tehtäviä ja opetussuunnitelmia.

Esiopetus ja alakoulu

Bee-Bot-luokkapakkaus ja ohjelmointimatto

Tevellassa on markkinoiden laajin Bee-Bot -tuotevalikoima. Palkittu Bee-Bot -mehiläisrobotti tekee tutuksi ohjelmoinnin alkeita esikouluikäisille ja alakoulun ensimmäisillä luokilla. Yhdistä lattialla kulkeva Bee-Bot ohjelmointimattoon, jonka teemana on esim. aurinkokunta. Matto mahdollistaa pelillisyyden, aktivoi oppilaita liikkumaan ja työskentelemään ryhmässä.
https://www.tevella.fi/kasvatus-ja-opetus/ladattavat-bee-botit-luokkapakkaus-netto
https://www.tevella.fi/kasvatus-ja-opetus/bee-bot-ohjelmointimatto-2x2-metria-netto

Dash

Kenelle hauskan näköinen Dash nikkaa silmää? Riemastuttava robotti, jota ohjelmoidaan ja ohjataan tablettilaitteen avulla joko yksinkertaisesti tai kehittyneemmän ohjelmointiympäristön kautta. Opettaja voi valita sopivan vaativuustason ja ladata sovelluskaupoista vaativuustasoa vastaavan ilmaisen sovelluksen. Äänellä kommunikoivan Dash-robotin voi ohjelmoida silmän nikkaamisen lisäksi vaikkapa vaihtamaan värejä tai liikkumaan sokkelossa.

https://www.tevella.fi/kasvatus-ja-opetus/dash-netto

LEGO Education WeDo 2.0 Luokkapakkaus

Sarja opettaa ohjelmoinnillisen ajattelun perusteet ja johdattelee alakoululaisia tutustumaan tieteeseen. Ratkaisuun kuuluvat erinomaiset valmiit tiedeprojektit ja suomenkieliset tuntisuunnitelmat, jotka sisältävät omat materiaalit niin opettajalle kuin oppilaille.
https://www.tevella.fi/kasvatus-ja-opetus/lego-education-wedo-2-0-perussarja-netto
https://education.lego.com/fi-fi/lessons/wedo-2-science

Yläkoulu

Sphero Bolt Power Pack

Kenen robotti ehtii ensimmäisenä rehtorin kansliaan? Vauhdikkaasti liikkuva Sphero Bolt Power Pack nappaa takuulla yläkoululaisten huomion. Ohjelmoinnin ja robotiikan opetukseen soveltuvassa aloituspaketissa on 15 pallon muotoista Bolt -robottia, jotka voi ohjelmoida esimerkiksi kulkemaan radalla.
https://www.tevella.fi/kasvatus-ja-opetus/sphero-bolt-power-pack-netto

LEGO MINDSTORMS Education EV3 Luokkapakkaus

Erityisesti yläkoulun viimeisille vuosiluokille ja tätä vanhemmille oppilaille soveltuva ratkaisu, joka opettaa tekstipohjaista ohjelmointia. Sen avulla oppilaat ja opiskelijat voivat suunnitella, rakentaa ja ohjelmoida sekä testata omia ratkaisujaan, jotka perustuvat todellisen maailman robottitekniikkaan.
https://www.tevella.fi/kasvatus-ja-opetus/lego-mindstorms-education-ev3-luokkapakkaus-netto

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä robotti- ja teknologiatuotteiden asiantuntijaamme!

koulutuspäällikkö Tommi Ollikainen, puh. 050 418 0549, [email protected]