Aten luokkatoveri Mahmud ei syö sianlihaa, Pjotr paastoaa ennen pääsiäistä ja Linda ei vietä itsenäisyyspäivää. Yhdessä koko luokka tutustuu eri uskontoihin ja niihin liittyviin tapoihin. Meidän ja muiden uskonnot kertoo maailmanuskonnoista seuraamalla Aten luokan elämää syksystä kevääseen. Lisäksi kirjassa on kattava tieto-osuus. Kirja johdattaa erilaisten uskontojen maailmaan lapsentajuisesti ja yhteisymmärrystä lisäten. Kirja sopii luettavaksi niin päiväkodeissa, alaluokilla, kodeissa kuin kerhoissakin. Tekijät: Tytti Issakainen ja Pekka Rahkonen.
Kirjassa kerrotaan ytimekkäästi vahvuuspedagogiikan perusteet ja esitellään runsaasti luonteenvahvuuksien harjoittelun toimintaideoita. Harjoitukset sopivat erityisesti varhaiskasvatus- ja alakouluikäisille.
Yksi toimivimmista keinoista kasvattaa hyvinvointia on osoittaa lapsille heidän vahvuutensa ja opettaa, miten niitä voidaan hyödyntää. Tulemme vahvoiksi siinä, mitä teemme paljon! Tekijä: Lotta Uusitalo-Malmivaara; Kaisa Vuorinen.
Mollin puutarhaan on ilmestynyt jotain kummallista. Suuret jalanjäljet - tai oikeastaan valtavat! Kuka kumma on tehnyt ne? Onko se joku vaarallinen? Voisiko se vaikka syödä Mollin ja Pikku Sisun? Rakastetun Mollin jatko-osa on lumoavan kauniisti kuvitettu ja kerrottu tarina ystävyydestä, mustasukkaisuudesta ja erilaisuudesta. Mollin tavoin kirja nostaa esiin tärkeitä tunnetaitoteemoja perheiden ja lapsiryhmien pohdittavaksi. Tekijä: Katri Kirkkopelto
Molli on pieni ja kiukkuinen olento, joka asuu yksin suuren puutarhan keskellä. Sillä on haave. Se haluaisi ystävän, jonka kanssa voisi kuiskailla salaisuuksia, istua vierekkäin ihan hiljaa tai laittaa kaikki hyrskyn myrskyn. Ja mikä parasta - mököttää yhdessä! Tekijä: Katri Kirkkopelto