Tapahtumat

20.-22.4.2018 Lapsimessut, Messukeskus Helsinki

Tevella on jälleen mukana Lapsimessuilla Helsingissä 20.-22.4.2018!
Tapahtuma on suunnattu perheen perustamista suunnitteleville, odottajille ja kaiken kokoisille perheille isovanhempineen. Tule mukaan tekemään tarvikehankintoja, hankkimaan vinkkejä arjen helpottamiseen sekä seuraamaan viihdyttävää ja vauhdikasta ohjelmaa.

Tervetuloa vierailemaan Tevellan osastolla!

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

[...]

19.5.2018 Likkojen Lenkki, Tampere

Likkojen Lenkki on aina juhlaa, mutta ensi vuonna se on isoa juhlaa – 30-vuotisjuhlalenkki järjestetään 19.5.2018 Tampereella, Pyynikin urheilukentällä!

Likkojen Lenkki on vuodesta 1989 Tampereella järjestetty, naisille suunnattu liikuntatapahtuma, jossa naisenergia, liikunta ja viihde kohtaavat ainutlaatuisella tavalla! Tevella on mukana menossa, joten tule poikkeamaan Tevellan pisteellä juoksun tai kannustuksen lomassa!

Lisätietoja tapahtumasta löydät [...]

9.-10.9.2018 Ti-Ti Nalle -risteily, Helsinki-Tallinna-Helsinki

Ti-Ti -Nallen elämyksellinen lastenristeily

9.-10.9.2018 Silja Europa lähtee kokoperheen risteilylle, kun Ti-Ti Nalle perheensä ja faniensa kanssa nousee laivaan.
Aivan uudella lasten omalla matkalla koko risteily on suunniteltu lapsiperheitä varten. Koko laiva on varattu lasten riemulle. Runsaaseen risteilyohjelmaan on tulossa muun muassa Perheen yhteiset Meritanssit, Lastendisco ja Lasten oma konsertti, jossa pikkuväki pääsee esiintymään risteilyvieraille. Tevella on järjestänyt laivan [...]