Uutiset

Turvallisuustiedote

TURVALLISUUSTIEDOTE

Tiedoksi jälleenmyyjille ja kuluttajille

Hyvä asiakas,

Hapen valmistamassa nuppipalapelissä (040503 Kirjaimet nuppipalapeli, EAN 6943478003743) on TUKESin testauksissa havaittu turvallisuuspuutteita joidenkin palapelin palojen pienuuden vuoksi, mikä voi aiheuttaa tukehtumisvaaran. Tämän vuoksi tuote ei täytä EU:n lelujen turvallisuusstandardia SFS EN 71-1.

[...]

Tevella Pop Up kesällä Ylihärmässä

Anssin-Jussin Areena Ylihärmässä muuntautuu 26.6.–21.7.2019 isoksi Pop Up -myymäläksi. Myymälä on täynnä laadukkaita vapaa-ajan, sisustuksen, designin sekä kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteita outlet-hinnoin.

Härmä Outletissa on myös Tevella Pop Up -myymälä, jonka valikoimassa on leluja ja pelejä sekä muuta kiinnostavaa perheen pienimmille. Myymälästä löydät suosittuja Haba- ja Hape-tuotteita huippuhyvillä hinnoilla.

Härmä Outlet sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella huvipuisto Powerpark [...]

We care - we share -hyväntekeväisyyskampanja

Hapen 30-vuotisjuhlan kunniaksi on suunniteltu neljä upeaa hyväntekeväisyystuotetta. Jokaista ostettua tuotetta kohden Hape lahjoittaa lelun apua tarvitsevien maiden lapsille (Afganistan, Kiina, Libya, Syyria, Zimbabwe). Voit itse seurata, mihin maahan Hape on tuotteen lahjoittanut. Toimi näin:

  • Osta jokin [...]