Uutiset

Tevellan tavarantoimitukset ja toiminta koronavirustilanteessa

Arvoisa asiakkaamme,

Tevella on varautunut koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen, jotta voimme osaltamme varmistaa henkilöstömme, asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme terveyden ja turvallisuuden.

Tilaukset ja toimitukset

Poikkeustilanne ei vaikuta tällä hetkellä tilausten vastaanottoon eikä toimituksiin. Tilaukset asiakkaillemme lähtevät normaalisti varastoltamme, joka sijaitsee Tampereella. Tavaralähe [...]

Jani Muhonen Tevella oy:n kaupalliseksi johtajaksi

Jani Muhonen on nimitetty Tevellan kaupalliseksi johtajaksi 1.1.2020 alkaen. Tehtävässään Muhonen vastaa muun muassa Tevellan myynnin johtamisesta ja asiakkuuksien kehittämisestä sekä toimii johtoryhmän jäsenenä.

Jani Muhonen on koulutukseltaan eMBA, ja hän tuo mukanaan yhtiöön kahdenkymmenen vuoden kokemuksen digitalisaatiosta ja liiketoiminnan kasvattamisesta uusille markkina-alueille. Hän on aiemmin toiminut johtotehtävissä eri yhtiöissä, mm. liiketoiminta-, myynti- ja to [...]

Toimitukset kulkevat asiakkaille normaalisti

Tavarantoimitukset Tevellan kuluttaja-asiakkaille toimivat jälleen normaalisti. Toimitusaikamme on tällä hetkellä keskimäärin neljä työpäivää. Postin mukaan paketit kulkivat lakosta huolimatta hyvin, eikä ruuhkaa ole päässyt syntymään.

Hape Taikapiano Baby Einstein on Vuoden Ensilelu 2019

Hape Taikapiano Baby Einstein on valittu tänä vuonna Suomen Leluyhdistyksen järjestämässä kilpailussa Vuoden Ensileluksi. Kilpailussa ammattilais- ja lapsiraadit valitsevat parhaat uutuuslelut eri ikäryhmien ja teemojen mukaan.

Hape Taikapiano Baby Einstein on upea ensipiano, jonka pehmeä ääni muistuttaa oikean pianon sointia. Taikakoskettimilla olevan pianon äänenvoimakkuus on säädettävissä. Painamalla sinistä Einstein-nappia

voi kuunnella valmiita musiikkikappaleita, ja niiden päälle pyst [...]

Topi Koskinen Tevella Oy:n toimitusjohtajaksi

Topi Koskinen Tevellan uudeksi toimitusjohtajaksiTopi Koskinen on nimitetty Tevella Oy:n toimitusjohtajaksi 1.9.2019 alkaen. Tevellaan Koskinen siirtyy Gofore Oyj:stä, jossa hän toimi operatiivisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Tevella on oppimisen asiantuntijayri [...]

Turvallisuustiedote

TURVALLISUUSTIEDOTE

Tiedoksi jälleenmyyjille ja kuluttajille

Hyvä asiakas,

Hapen valmistamassa nuppipalapelissä (040503 Kirjaimet nuppipalapeli, EAN 6943478003743) on TUKESin testauksissa havaittu turvallisuuspuutteita joidenkin palapelin palojen pienuuden vuoksi, mikä voi aiheuttaa tukehtumisvaaran. Tämän vuoksi tuote ei täytä EU:n lelujen turvallisuusstandardia SFS EN 71-1.

[...]

Tevella Pop Up kesällä Ylihärmässä

Anssin-Jussin Areena Ylihärmässä muuntautuu 26.6.–21.7.2019 isoksi Pop Up -myymäläksi. Myymälä on täynnä laadukkaita vapaa-ajan, sisustuksen, designin sekä kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteita outlet-hinnoin.

Härmä Outletissa on myös Tevella Pop Up -myymälä, jonka valikoimassa on leluja ja pelejä sekä muuta kiinnostavaa perheen pienimmille. Myymälästä löydät suosittuja Haba- ja Hape-tuotteita huippuhyvillä hinnoilla.

Härmä Outlet sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella huvipuisto Powerpark [...]

We care - we share -hyväntekeväisyyskampanja

Hapen 30-vuotisjuhlan kunniaksi on suunniteltu neljä upeaa hyväntekeväisyystuotetta. Jokaista ostettua tuotetta kohden Hape lahjoittaa lelun apua tarvitsevien maiden lapsille (Afganistan, Kiina, Libya, Syyria, Zimbabwe). Voit itse seurata, mihin maahan Hape on tuotteen lahjoittanut. Toimi näin:

  • Osta jokin [...]