LEGO Education StoryStarter

Meillä kaikilla on tarina kerrottavana... Joskus kuitenkin lapsien on vaikea aloittaa tai löytää oikeita sanoja kuvaamaan mielikuvitustaan. Uusi StoryStarter konsepti LEGO® Educationilta on auttava käsi, joka päästää luovuuden valloilleen ja kehittää ilmaisutaitoja. Oppilaat tekevät yhdessä parempia tarinoita LEGO®-palikoilla ja hahmoilla. Konseptin uniikki ohjelmisto visualisoi ja kertoo heidän saavutuksensa. LEGO® Education StoryStarter on innovatiivinen tapa opettaa laaja-alaisesti äidinkielen ja kirjallisuuden taitoja.

Opettajat tietävät kuinka haastavaa on saada oppilaat innostumaan lukemisesta ja kirjoittamisesta. Olemme siksi erityisen ilahtuneita, että voimme esitellä ensimmäisen LEGO® Education -konseptin, joka on kehitetty erityisesti kielten opetukseen. StoryStarter on konkreettinen työväline, joka inspiroi oppilaita yhteistyöhön, kun he luovat ja jakavat tarinoita LEGO®-palikat apunaan.

Miksi ostaa StoryStarter?

  • Kehittää kirjoitus-, kielioppi- ja lukutaitoja
  • Vahvistaa kommunikointitaitoja (puhuminen, kuunteleminen ja lukeminen)
  • Parantaa oppilaiden yhteistyötaitoja ja edellytyksiä tiimityöskentelyyn
  • Kehittää oppilaiden ymmärrystä ja tiedonhallintataitoja sekä antaa mahdollisuuden tehdä uusia tarinoita tai analysoida olemassa olevia tarinoita.
  • Integroi digitaaliset työvälineet tarinankerrontaan uniikilla StroryVisualizer-ohjelmistolla

LEGO StoryStarter

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.