Sivuston käyttöehdot

Näiden sivujen julkaisija on Tevella Oy. Sivuston käyttämistä koskevat nämä yleiset käyttöehdot, joihin kehotamme tutustumaan. Käyttämällä sivustoa sinun katsotaan lukeneen ja hyväksyneen nämä käyttöehdot.

Yleiset käyttöehdot

Tevella Oy:llä on oikeus muuttaa sivuston käyttöehtoja, sivustojen sisältöä ja sivustolla olevia palveluita. Tevella Oy:llä on oikeus rajoittaa palveluun pääsyä tai tehdä tekniikkaan ja käyttöön liittyviä muutoksia. Käyttäjä hyväksyy sen, että Tevella Oy varaa itselleen oikeuden tehdä näitä muutoksia ja että käyttäjän vastuulla on näiden ehtojen säännöllinen tarkistaminen. Jos käyttäjä jatkaa sivuston käyttämistä tällaisen muutoksen jälkeen, hänen katsotaan hyväksyvän muutoksen.

Pyrimme parhaamme mukaan varmistamaan, että sivuston sisältö on paikkansapitävää ja ajan tasalla. Tevella Oy ei vastaa sivustoilla esiintyvistä mahdollisista virheistä ja niissä sijaitsevien linkkien kautta saatavilla olevista sivuista tai niillä olevista tiedoista.

Muut ehdot

Lähettämällä materiaalia esimerkiksi sähköpostitse hyväksyt ja vahvistat sen, että:

  • Lähettämäsi aineisto ei ole laitonta tai julkaistavaksi kelpaamatonta.
  • Lähettämäsi aineisto ei sisällä viruksia tai muuta tuhoavaa ominaisuutta.
  • Lähettämäsi aineisto on omaasi tai sinulla on rajoitukseton oikeus luovuttaa se ja hyväksyt, että aineisto voidaan julkaista maksutta ja/tai sisällyttää sivustolle ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta.
  • Sitoudut hyvittämään kulut, jotka Tevella Oy:lle mahdollisesti syntyvät toimenpiteistä, joihin kolmas osapuoli ryhtyy lähettämäsi aineiston johdosta.

Alle 18-vuotiaalta tai muutoin vajaavaltaiselta edellytetään maksullisten palveluiden ostamiseen holhoojan suostumus tai että oikeustoimi on olosuhteisiin nähden tavanomainen ja merkitykseltään vähäinen tai että oikeustoimi tehdään vajaavaltaisen omalla työllä ansaitsemilla varoilla.

Sovellettava laki

Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä tulkitaan Suomen lain mukaisesti.