Tevellan suunnittelutiimi

vs_80578_20_1_

Olemme apunasi kalustamisprojekteissa

Oivaltavat koulujen ja varhaiskasvatuksen oppimisympäristöt sekä erilaiset muut tilat, joissa leikitään, opiskellaan, tehdään töitä, viihdytään ja vietetään aikaa, syntyvät vankalla ammattitaidolla, pitkällisellä kokemuksella, asiakasta kuunnellen ja osallistamalla käyttäjiä mukaan suunnitteluun.

Tilaprojekteihin ja kalusteiden hankintaan liittyy monta huomioitavaa seikkaa ja selvitettävää yksityiskohtaa, joita on mukavin läpikäydä ammattilaisten kanssa. Joskus vaihtoehtojen runsauskin saattaa hämmentää. 

Oli tarpeesi yksittäisen tilan kokoinen tai oli käsissäsi useamman tilan kokonaisuus, meiltä saat projektiisi avuksi sisustusarkkitehtien, tuoteasiantuntijoiden sekä tutun avainasiakaspäällikön ammattitaidon.

Alkuun pääset ottamalla yhteys alueesi avainasiakaspäällikköön. Hän tutustuu tarpeisiisi ja kokoaa projektiin suunnittelijatiimin. 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Meihin voi aina ottaa yhteyttä, autamme mielellämme!
Palvelumme on joustavaa, ja jokainen asiakas on meille tärkeä.

social_swing_round_1_

Tevellan suunittelijat

Suunnittelutiimiin kuuluvat sisustusarkkitehdit Hanna Nissilä ja Mia Salo sekä sisustusarkkitehti, palvelumuotoilija Erica Kivelä, joka toimii ryhmän design leadina.

Erica Kivelä

”Suunnittelussa erilaisia työvaiheita on paljon, eikä yhtäkään kannata hypätä yli, sillä asiat kiteytyvät muotoonsa ihan joka vaiheessa. Suunnittelukohteissa on mukana useita asiantuntijaryhmiä, ja on tärkeää osata toimia yhdessä, koska päämäärä on aina yhteinen. Me kaikki kohdetta suunnittelevat tahot tarvitsemme paljon tietoa oman työn tueksi. On osattava kysyä ja jakaa oma osaaminen myös muiden käyttöön.”

Erica Kivelä | sisustusarkkitehti, palvelumuotoilija, design lead

Tutustu Ericaan.

”Kun kohdetta suunnitellaan, käyttäjälähtöisyys on ehdottomasti se tärkein asia. Meidän suunnittelijoiden tehtävä on suunnitella asiakkaan käyttötarpeisiin mukautuvat tilat. Koen olevani erityisen onnistunut, kun tilat vastaavat käyttäjien tarpeita, kun sisustus sulautuu kauniisti rakennuksen arkkitehtuuriin ja kun valitsemani kalusteratkaisut todella innostavat oppimaan.”

Mia Salo | sisustusarkkitehti

Tutustu Miaan.

Mia Salo
CC6A3137_1
Hanna Nissilä

”Koulujen oppimisympäristöjen suunnittelu on monella tapaa opettavaista ja antoisaa. Kilpailutusprosessit ovat antaneet paljon oppia, etenkin ranskalainen urakka. Erilaiset käyttäjäryhmiä osallistavat yhteiskehittämisen muodot, jotka kuuluvat suunnitteluun, ovat tuoneet tietoutta sekä antaneet työkaluja ja näkemystä suunnitteluun.”

Hanna Nissilä | sisustusarkkitehti, vanhempi suunnittelija

Tutustu Hannaan.

Tevellan suunnittelua ohjaa

KÄYTTÄJÄLÄHTÖISYYS

Olemme tehneet tilasuunnittelua satoihin päiväkoteihin ja kouluihin, joten tunnemme eri ikäryhmien tarpeet. Hahmotamme tiloihin liittyvät mahdollisuudet ja osaamme kalusteratkaisuillamme tukea erilaisia työkulttuurin muotoja.

OSALLISTAVUUS

Suunnittele kanssamme. Suunnittelutyötämme varten meidän tulee ymmärtää, mistä asiakkaamme hyvä arki muodostuu. Asiakas on työmme keskellä, ja ympärillä olevat palat saamme paikalleen, kun osallistamme, kuuntelemme, tutkimme, tuemme ja avaamme näkemyksiämme toisillemme.

YKSILÖLLISYYS

Autamme suunnittelemaan kunkin asiakkaan lähtökohtiin sopivan ratkaisun. Tuhansista tuotteistamme löytyy rutkasti vaihtoehtoja.

HUOLELLISUUS

Tiedämme, että huolellinen suunnittelu, aikataulujen pitävyys ja sujuvat toimitukset muodostavat onnistumisen perustan.

LÄHESTYTTÄVYYS

Meihin voi aina ottaa yhteyttä, autamme mielellämme! Palvelumme on joustavaa, ja jokainen asiakas on meille tärkeä.

Tevella_kalustamisprosessi_web