Avoimet työpaikat

Markkinointikoordinaattori

Markkinoinnin ja viestinnän osaaja – tule vaikuttamaan, miten Suomen kouluissa ja päiväkodeissa opitaan! Etsitkö paikkaa, jossa pääset käyttämään osaamistasi laajasti sekä kasvamaan markkinoinnin ammattilaisena entistäkin vastuullisempiin tehtäviin?

Tevella on vuonna 1984 perustettu kotimainen perheyhtiö, jonka pääpaikka ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella. Suunnittelemme, kalustamme ja varustamme oppimisympäristöjä. Tevella myös maahantuo ja toimii erilaisten lastentuotteiden, kuten lelujen ja pelien, tukkuliikkeenä vähittäiskaupan toimijoille.

Markkinointikoordinaattorin työssäsi suunnittelet ja toteutat erilaisia markkinointitoimenpiteitä- ja kampanjoita. Työskentelet läheisessä yhteistyössä myynti- ja tuotetiimin sekä verkkokauppa-asiantuntijan kanssa. Tehtävässä esimerkiksi koordinoit kampanjoita, tuotat erilaisia markkinointimateriaaleja, kuten esitteitä, laadit tekstisisältöjä, koostat ja lähetät uutiskirjeitä, päivität verkkosivuja ja somea, järjestät tapahtumia sekä osallistut tuotteiden lanseerauksiin.

Toivomme sinulta seuraavaa

  • Soveltuva koulutustausta ja aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä.
  • Hyvä Excel-osaaminen
  • Hubspot-, verkkokauppa- ja PIM-kokemus on eduksi.
  • Monipuolinen sisällöntuotannon osaaminen
  • Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja osaat viedä useita asioita eteenpäin samanaikaisesti.
  • Tartut reippaasti toimeen, työskentelet ripeästi ja tuloshakuisesti.

Tarjoamme sinulle

  • Vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä, jossa pääset työskentelemään kiinnostavien tuotteiden ja johtavien brändien kanssa
  • Mahdollisuuden kehittyä markkinoinnin ammattilaisena

Miten haku etenee
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi viimeistään 27.5.2022 osoitteeseen outi.joseph@tevella.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa Anni Mielonen, sähköpostitse anni.mielonen@tevella.fi tai puh. 050 418 0420 arkisin klo 8-15.30.