Ideat ja uutiset

 1. Ratikkavärityskuva - iloista ratikkamatkaa Tampereella!

  Ratikkavärityskuva - iloista ratikkamatkaa Tampereella!

  Tampereella juhlitaan elokuussa ratikkaliikenteen käynnistymistä. Lataa ja tulosta ratikkavärityskuva pienille joukkoliikenteen käyttäjille. Iloista ratikkamatkaa syksyyn!
 2. Tutustu Miaan, sisustusarkkitehtiin

  Tutustu Miaan, sisustusarkkitehtiin

  Onhan se aivan mahtava tunne, kun suunnitellut tilat otetaan käyttöön. Olet osannut tehdä hyviä ja oivaltavia ratkaisuja, antanut kaikkesi työlle. Näin kuvailee Mia Salo suunnittelutyötä, jota tekee Tevellassa. Tutustu Miaa!
 3. Tutustu Katriinaan, luonnontieteiden tuotevastaavaan

  Tutustu Katriinaan, luonnontieteiden tuotevastaavaan

  Katriina Lehtisen vastuulle kuuluvat kemian, fysiikan, biologian ja maantiedon opetusvälineet, tarvikkeet ja materiaalit. Katriina on työskennellyt aiemmin niin opettajana kuin diplomi-insinöörinä.
 4. HABA Värikkäät siilit testissä

  HABA Värikkäät siilit testissä

  HABA Värikkäät siilit -pelissä on hurmaava tarina, suloiset kolmiulotteiset siilihahmot sekä sopivasti jännitystä. Pelibloggaja testasi pelin - mistä hänen perheraatinsa tykkäsi pelissä? Lue koko juttu!
 5. Monipuolisia kielileikkejä

  Monipuolisia kielileikkejä

  Innostu kielellisistä leikeistä ja vahvista lasten mahdollisuutta oppia kieliä leikillisesti ja kannustavasti! Videon 10 vinkillä pääset alkuun helposti ja onnistut varmasti. Luovan kirjoittamisen laatikot ja Alphabet Soup Sorters -tölkit ovat monipuolisia kokonaisuuksia kielten oppimiseen.
 6. Tutustu Riikkaan, avainasiakaspäällikköön

  Tutustu Riikkaan, avainasiakaspäällikköön

  Riikka Holmsten työskentelee Tevellan avainasiakaspäällikkönä. Hän on pitkän linjan kalustealan ammattilainen, joka on ollut mukana toteuttamassa lukuisia koulukohteita. Mikä innostaa Riikkaa työssään? Tutustu Riikkaan!
 7. Tutustu Hannaan, sisustusarkkitehtiin

  Tutustu Hannaan, sisustusarkkitehtiin

  Hanna Nissilä aloitti oppimisympäristöjen suunnittelijana kesäkuussa 2021. Millainen tie johdatti Hannan sisustusarkkitehdiksi ja töihin Tevellan? Tutustu suunnittelijaan!
 8. Zippy Zebra pelitestissä

  Zippy Zebra pelitestissä

  Zippy Zebra on eläinteemainen yhteistyöpeli, joka on suunnattu yli kolmevuotiaille. Testiraatimme koepelasi yhteistyöpelin. Tiesitkö muuten, että pelin on suunnitellut 10-vuotias lapsi?
 9. Makerohje: Tärinärobotti

  Makerohje: Tärinärobotti

  Rakenna tärinärobotti yksinkertaisilla välineillä ja tarvikkeilla. Löydät tarvikkeiston valikoimastamme. Ohje suunniteltu alakoulun opetukseen.
 10. Makerohje: Yksinkertainen sähkömoottori

  Makerohje: Yksinkertainen sähkömoottori

  Rakenna ohjeilla yksinkertainen sähkömoottori. Tehtäväkokonaisuus on suunniteltu alakoulun opetuksen tarpeisiin.
 11. Ideoita varhaiseen kielenopetukseen

  Ideoita varhaiseen kielenopetukseen

  Uuden opetussuunnitelman mukaisesti viimeistään vuoden 2020 alusta ovat kaikki ekaluokkalaiset päässeet aloittamaan varhaisen kielenopetuksen.
 12. HABA Viikinkien laakso pelitestissä

  HABA Viikinkien laakso pelitestissä

  Pelitestissä Haban Viikinkien laakso -lautapeli, joka voitti Saksassa arvostetun Kinderspiel des Jahres 2019 eli Vuoden lastenpeli -palkinnon.
Sivu