Kampanjat

Tevella kampanjat

Tutustu Tevellan käynnissä oleviin kampanjoihin. Kampanjat ovat tarkoitettu opetus & kasvatus -toimialan asiakkaillemme, esimerkiksi kouluille, päiväkodeille, järjestöille, seurakunnille, yrityksille (ei jälleenmyyjille), ellei toisin mainittu. 

Kaikki opetusvälineet -30%

Tevellan kevätkampanjassa alennuksessa kaikki* opetuksen välineet, tarvikkeet ja materiaalit. Tuotteita matematiikan, musiikin, maantiedon, ympäristöopin, biologian, kemia, fysiikan, liikunnan, kuvataiteen ja askartelun opetukseen, pelit, kehityksen ja oppimisen tuen tuotteet sekä arjen työvälineet. Alennus koodilla KEVAT21. Lue kampanjaehdot.

*) pl. nettohinnoitellut tai jo alennetut tuotteet

koulu_banneri_500x500_1_

Kaikki kasvatuksen välineet -30%

Tevellan kevätkampanjassa alennuksessa kaikki* kasvatuksen välineet, tarvikkeet ja materiaalit. Mukana kampanjassa erilaiset pelit, lelut ulko- ja sisäkäyttöön, opetuksen ja liikunnan välineet, kuvataide ja askartelu, kehityksen ja oppimisen tuen tuotteet sekä arjen työvälineet. Alennus koodilla KEVAT21. Lue kampanjaehdot.

*) pl. nettohinnoitellut tai jo alennetut tuotteet

vaka_banneri_500x500_1_

Iso erä kalusteita -20%

Tevellan kevätalennuksessa kaikki* kasvatuksen välineet, tarvikkeet ja materiaalit. Mukana kampanjassa erilaiset pelit, lelut ulko- ja sisäkäyttöön, opetuksen ja liikunnan välineet, kuvataide ja askartelu, kehityksen ja oppimisen tuen tuotteet sekä arjen työvälineet. Alennus koodilla KEVAT21. Lue kampanjaehdot.

*) pl. nettohinnoitellut tai jo alennetut tuotteet

MicrosoftTeams-image_28_

Erä Hotkiss-istuimia -20%

Kevätkampanjassa on alennuksessa Hotkiss-säkkituoleja ja -raheja. Hotkiss-istuimet ovat oikeita löhöilyn linnakkeita, jotka sopivat monenlaiseen käyttötarpeeseen. Alennus koodilla KEVAT21. Lue kampanjaehdot.

MicrosoftTeams-image_27_

Malla-, Ella- ja Tevella- säilytinkalusteet -20%

Kevätkampanjassa on alennuksessa kotimaiset, laadukkaat Malla-säilytinkalusteet. Paljon eri vaihtoehtoja, joista löytyy omaan tarpeeseen parhaiten sopiva ratkaisu. Kevätkampanjassa on mukana myös kotimaiset Ella- ja Tevella-säilytinkalusteet. Alennus koodilla KEVAT21. Lue kampanjaehdot.

MicrosoftTeams-image_32_

Outlet | Tuotteita jopa -80%

Tevellan outlet tarjoaa valikoimasta poistuvia tuotteita ja erikoiseriä alennetuin hinnoin. Outlet-tuotteita on saatavilla rajoitettu määrä.

outlet_banneri_v2