Kivat ja kurjat ajatukset

SKU
281796

??

Tutki ajatuksiasi. Korttien avulla lapsi oppii tutkimaan ajatuksiaan etsivän tavoin: Järjestelemällä kortteja lapsi oivaltaa, että myös omia ajatuksia voi järjestellä. Pakka sisältää 2 etsiväkorttia, 42 erilaista ajatuskorttia sekä etsiväohjeet. Ikäsuositus: 4-12 vuotiaille.
  • Kortit on suunniteltu auttamaan lasta ymmärtämään, että omia ajatuksiaan voi tarkkailla uteliaasti etsivän tavoin huomatakseen, että samasta asiasta voikin ajatella monin eri tavoin. Lapsi oppii huomaamaan, että ajatukset eivät olekaan ainoita totuuksia, ja niitä voi halutessaan valita ja vaihtaa.
  • Kortit tuovat ymmärrystä myös siitä, että ajatukset kulkevat tunteiden kanssa käsi kädessä – ajatukseen liittyy aina jokin tunne ja tunteeseen jokin ajatus. Ajatusta vaihtamalla voi vaikuttaa myös tunteisiin – omaan mielialaan. Kurjan ajatuksen ja siihen liittyvän tunteen voi halutessaan korvata kivalla ajatuksella, joka tuottaa myös paremman olon.
  • Kortit tukevat ajattelutaitojen harjoittelua tarjoamalla selkeitä ja konkreettisia esimerkkejä ja harjoituksia. Lapsena aloitetusta ajatustaitojen – samalla myös tunnetaitojen – harjoittelusta on iloa ja hyötyä koko elämän ajan.
  • Kortit sopivat inspiroimaan aikuisten ja lasten keskinäisiä pohdintoja ja keskusteluja mukavan yhdessäolon ja oppimisen merkeissä. Isommat lapset voivat käyttää kortteja omatoimisesti joko yksin pohdiskellen ja pohdiskeluja vaikkapa muistiin kirjoittaen tai yhdessä kavereiden kanssa ajatuksia vaihtaen.
Lisätietoa
Oppiaste Alakoulu luokat 1.-6., Päiväkoti
Joutsenmerkki Kyllä
FSC-sertifikaatti Kyllä
Search engine powered by ElasticSuite