Nähdään Educassa! EDUCA 26.-27.1.2024 Helsingin Messukeskus
Nähdään Educassa! EDUCA 26.-27.1.2024 Helsingin Messukeskus

Tule tapaamaan meitä Educa-messuille, osasto 6G48.

Pohjoismaiden suurin opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa järjestetään 26.-27.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Tevellan osastolla on luvassa monipuolista ohjelmaa ja huipputarjouksia. Tevella juhlistaa samalla myös 40-vuotista taivaltaan koulujen ja päiväkotien kalusteiden ja varusteiden kotimaisena kumppanina.

Kotimainen kumppani

Tevella täyttää 40 vuotta!

Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme kakkua ja kahvia Tevellan osastolla 6g48 molempina messupäivinä kymmeneltä aamulla. Tule nauttimaan kahvit kanssamme ja jätä samalla onnittelut Tevellan onnitteluseinälle, niin pääset mukaan yhden 500 euron ja kahden 250 euron lahjakortin arvontaan. Tule myös kuulemaan juhlavuotemme upea tarjous, sitä et varmasti halua jättää väliin!

Tevella 40

Perjantaina Sanna Wikström: Padotut vai puhutut tunteet? - Tunnetaidot osaksi arkitaitoja

Hidasta Elämää -median perustaja Sanna Wikström pitää puheenvuoron tunnetaitojen merkityksestä Tulevaisuuden luokkahuoneessa perjantaina 26.1.2024 klo 10.30-11.00 ja on sen jälkeen tavattavissa Tevellan osastolla 6g48, jossa pääset tutustumaan myös Hidasta Elämää -tunnetaitokortteihin.

Sanna Wikström

Muuta ohjelmaa:

  • Pyöräytä onnenpyörää ja voita Staedtlerin tuotepalkintoja!
  • Kertomalla mielipiteesi kuvaamataidon ja askartelun valikoimastamme saat mukaasi JOVI muovailuvahanäytteen.
  • Esittelyssä tuotteita eri aihealueilta, kuten STEAM, luonnontieteet, liikunta, pelit, lelut, kuvataide ja askartelu, sekä kalusteet.

Kurkistus messuilla esiteltäviin tuotteisiin: