Innostusta biotekniikan opiskeluun!

Vuonna 1987 perustettu Edvotek on keskittynyt ensimmäisenä yrityksenä maailmassa huippuluokan biotekniikan selkeyttämiseen ja muuntamiseen opetuskäyttöön soveltuvaksi, sekä tavoitteena herättää oppilaan kiinnostus tieteellisiin urapolkuihin. Yritys on tehnyt tiivistä yhteistyötä opettajien kanssa ja on ensimmäisenä maailmassa laajentunut johtavaksi toimittajaksi turvallisille ja kohtuuhintaisille, erityisesti opetuskäyttöön suunnitelluille biotekniikkasarjoille ja -laitteille.

Edvotekin elektroforeesi- ja PCR-laitteet on suunniteltu kestämään päivittäistä laboratoriokäyttöä ja ovat helppokäyttöisiä. Edvotekin kokeet tarjoavat käytännönläheisiä tutkimusmahdollisuuksia, jotka tekevät opettamisesta ja oppimisesta hauskempaa ja innostavampaa. Kokeet kattavat laajan kirjon aiheita, kuten DNA-tiedettä, elektroforeesia, rikostekniikkaa, PCR:ää, molekyylikloonausta ja monia muita mielenkiintoisia aiheita.

Nyt myös Tevellassa on valikoimassa Edvotekin tuotteita, sillä haluamme olla mukana innostamassa koululaisia opiskelemaan biotekniikkaa ja herättämässä kiinnostusta alaa kohtaan.

Ota seuraava askel biotekniikan maailmaan Tevellan kanssa – inspiroidu ja innostu tieteestä!

DNA-elektroforeesi- ja PCR-laitteet:

(Klikkaamalla kuvaa pääset tuotesivulle)

Laboratorion laiteistopaketit:

DNA-elektroforeesitestit:

PCR-testit: