Pääsiäisen askarteluvinkit
AdobeStock_132020720_AB

Pääsiäiskoriste Nabbi-putkihelmistä tehdyistä pupuista, pääsiäismunista, kukista ja tipuista

Tee näitä kauniita pääsiäiskoristeita Nabbi-putkihelmistä erilaisilla hahmoilla; Pääsiäistipu, pääsiäispupu, pääsiäismuna ja kukka. Kaikissa hahmoissa on käytetty kimallehelmiäis- ja perusvärisiä Nabbi-putkihelmiä.

Kukat ja pääsiäispuput on koristeltu pom-pomeilla. Laita pala silityspaperia tai leivinpaperia helmien päälle ja kiinnitä helmet kiinni toisiinsa silitysraudalla. Tee pieni testi aluksi, koska silitysrautojen lämpötilat vaihtelevat. Silitä siten, että helmet sulavat kevyesti kiinni toisiinsa ja poista ne sen jälkeen putkihelmialustasta (siten, että silityspaperi on vielä päällä).

Laitakirja tai muu painava esine päälle, kunnes helmet ovat kokonaan jäähtyneet. Poista sen jälkeen silityspaperi tai leivinpaperi. Voit halutessasi silittää hahmot molemmilta puolilta lisäämään kestävyyttä.

Kokoa koriste pujottamalla lankaa hahmojen keskimmäisistä putkihelmestä. Kaikki pom-pomit on pujotettu lankaan kahden putkihelmihahmon väliin.

v15345_AAA

Kukkia putkihelmistä ja askartelupunoksista

Tee kauniita kukkia käyttämällä Nabbi-putkihelmiä terälehtiin ja askartelupunoksia varteen. Kukat on tehty kuusikulmaiseen putkihelmialustaan perusväri-, helmiäis- ja glitterputkihelmillä. Kukat on kiinnitetty askartelupunoksiin ja viimeistelty pompomeilla.

Tee putkihelmistä kukkia alustalle. Voit tehdä useamman kuin yhden kukan kerrallaan. Aseta pala leivinpaperia putkihelmien päälle ja kiinnitä helmet yhteen silitysraudalla. Tee ensin pieni testi, sillä lämpötilat vaihtelevat silitysraudoissa.

Silitä helmiä, että ne sulavat kevyesti yhteen ja poista sitten varovasti alustalta (siten että leivinpaperi on vielä helmien päällä). Aseta kirja tai jokin muu painava esine päälle kunnes helmet ovat jäähtyneet, poista sitten leivinpaperi.

Pujota putkihelmi askartelupunokseen kuvan osoittamalla tavalla. Työnnä askartelupunos kukan läpi ja kiinnitä pompomi. Voit lisätä pisaran liimaa pompomin kiinnittämiseksi.

Työnnä askartelupunoksen pää putkihelmeen ja tee silmukka. Kierrä askartelupunosta itsensä ympäri niin että varsi tukevoituu. Muotoile toisesta askartelupunoksesta lehti kuvan mukaisesti ja kierrä se varren ympärille. Tee useita kukkia ja kerää ne kimpuksi.

v15341-Q

Saatat tarvita ainakin näitä tarvikkeita

Katso kaikki askartelun ja kuvataiteen tuotteet.