Educa 2023

Tervetuloa osastollemme 6g48!

Uutuuksia ja inspiraatiota

Tule kokemaan istumisen uusia tuulia ja mainioiksi koettuja kestosuosikkeja – erilaiset oppilastuolit ja mukavat pehmokalusteet ovat merkittävässä roolissa osastollamme. Mukanamme on uutuustuotteita luonnontieteiden, matematiikan, kuvataiteen ja liikunnan tunneille unohtamatta upeita pelejä. Käsillä tekemiseen iloa tuovat esittelyssä olevat laadukkaat Fimo-massat ja Primo-valmisvärit. Miten olisi toiminnallinen robotti – tule tutustumaan ja rakentamaan LEGO® Education SPIKE™ Essential - tai LEGO® Education SPIKE™ Prime -tuotepakettien avulla.

Tule osastollemme tapaamaan somevaikuttaja Niina Fernström (@niinaopena)!

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Niinan kanssa. Niina tunnetaan Instassa opetilistään @niinaopena. Mikä parasta, voit tavata hänet osastollamme perjantaina klo 12–14 ja lauantaina klo 11–13 ja pääset vaihtamaan ajatuksia Niinan kanssa opetuksesta, oppimismateriaaleista ja myös opettajan arjesta.

Yhteistyössä Tevella & VISU Kaluste = OPPILab, luomme luonnontieteiden oppimisympäristöjä

Kotimainen OPPILab on Tevellan ja Visu Kalusteen yhteistyön tulos. OPPILab-suunnittelussa yhdistyvät pedagoginen osaaminen ja kokemus vaativista laboratoriokohteista. OPPILab-konseptissa tarjoamme sekä kalusteet että välineistön luonnontieteiden oppimisympäristöihin. Pääset tutustumaan OPPILab-konseptiin osastollemme.

Osallistumalla arvontaan voit voittaa tuotelahjakortin!

Osastollamme on arvonta, jossa arvomme kolmelle onnekkaalle lahjakortit Tevellan verkkokauppaan. Tevellan oma henkilökunta ottaa sinut vastaan osastollamme 6g48 ja vastaa kysymyksiin koskien tuotteitamme, palvelutarjontaamme tai vaikkapa logistiikkaa. Toivottavasti nähdään!

Lisätietoa, tuotekuvat ja tuotelainat medialle ja vaikuttajille
Tevella Oy
Petra Huitula, markkinointikoordinaattori
puh. +358 (0)50 522 6442
petra.huitula@tevella.fi

Lataa lehdistötiedote.