Tevella Sarastia Oy:n puitetoimittajaksi

Tevella on valittu Sarastia Oy:n puitetoimittajaksi

Tevella on solminut oppilas- ja koulu- sekä varhaiskasvatuksen kalusteita sekä liikunta- ja leikkivälineitä koskevat puitesopimukset Sarastia Oy:n kanssa. Sopimuskausi on molemmissa puitesopimuksissa neljä vuotta. Sarastia on Suomen suurin julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalvelukumppani ja modernien kuntalaispalveluiden tuottaja.

– Olemme kehittäneet pitkäjänteisesti sekä liikunta- ja leikkivälinevalikoimaamme että oppimisympäristöjen kalustemallistoamme. Tuotteistomme vastaakin erinomaisesti asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin, sillä voimme tarjota heille niin laajasti tunnettuja brändituotteita kuin räätälöityjä ratkaisuja. Tuotteiden lisäksi palvelumme kattavat myös tilasuunnittelun, jota meillä tekee in house -sisustusarkkitehtitiimi, kertoo Tevella Oy:n myyntijohtaja Lasse Laksola.

Liikunta- ja leikkivälineet sekä soittimet -puitesopimus. Sopimuskausi on 13.12.2021–12.12.2025. Osakokonaisuudet, joissa Tevella on sopimustoimittajana:

1: Liikuntavälineet, valtakunnallinen

3: Leikkivälineet, valtakunnallinen

Liikuntavälineet sekä leikkivälineet -osakokonaisuuksissa toimittajat on asetettu etusijajärjestykseen. Tevella on etusijajärjestyksessä ensimmäisenä. Etusijajärjestystä noudatetaan, mikäli tilattavan palvelun ennakoitu arvonlisäveroton kokonaisarvo on vähintään julkisista hankinnoista annetun lain tarkoittama kansallinen kynnysarvo (60 000 euroa vuonna 2021).

Mikäli tilattavan palvelun ennakoitu arvonlisäveroton kokonaisarvo on alle kansallisen kynnysarvon, voi tilaaja tilata palvelun haluamaltaan puitejärjestelyssä mukana olevalta toimittajalta. Vaihtoehtoisesti tilaaja voi käyttää kevennettyä kilpailutusta.

337958 Irtokalusteet -puitesopimus. Sopimuskausi 27.12.2021-26.12.2025. Osakokonaisuudet, joissa Tevella on sopimustoimittajana:

2: Oppilas- ja koulukalusteet

3: Varhaiskasvatuksen kalusteet

Mikäli kertahankinnan ennakoitu arvonlisäveroton arvo on alle julkisista hankinnoista annetun lain tarkoittaman kansallisen kynnysarvon (60 000 € vuonna 2021) tai erityisalojen hankintalakia noudattavilla yksiköillä 443 000 €, tilaaja voi tehdä tilauksen haluamaltaan puitejärjestelyssä mukana olevalta toimittajalta. Vaihtoehtoisesti tilaaja voi käyttää kevennettyä kilpailutusta.

Tilaaja kilpailuttaa sopimustoimittajat puitesopimuksen ja erikseen tilaajan laatiman tarjouspyynnön ehtojen mukaisesti, jos hankintakokonaisuuden ennakoitu arvonlisäveroton arvo on vähintään julkisista hankinnoista annetun lain tarkoittaman ja kulloinkin voimassa olevan kansallisen kynnysarvon suuruinen.

Sarastia Oy Hankintapalvelujen kilpailuttamia sopimuksia voivat hyödyntää Sarastia Oy:n ja sen tytäryhteisöjen lisäksi kaikki Sarastia Oy:n omistajayhteisöt sekä niiden välilliset omistajat.