Aistihuone varhaiskasvatuksessa
aistiseinä
H150541_D02

Käy sisään aistihuoneeseen

Aistihuone lapsille tarjoaa miellyttävän, elämyksellisen ympäristön, joka mahdollistaa aistien aktivoimisen ja harjoittamisen niin ohjatusti kuin lasten spontaaneissa leikeissä.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia aistihuoneita varhaiskasvatuksen tarpeisiin. Tuotevalikoimamme kattaa kalusteet ja sisustustuotteet aistitilaan sekä monipuolisesti aistivälineistön.

Suunnitellaan yhdessä

Etsitkö nykyiseen aistihuoneeseen ideoita tai oletko mukana uuden aistihuoneen projektissa? Ota yhteys alueesi avainasiakaspäällikköön.

Katso yhteystiedot.

H162648_F01
H155902_1
main_H150541_01
H185091_02

HABA Aistitaulut

Kosketa, kokeile, kuuntele. Seinään kiinnitettävä HABA Aistitaulu on innostava yksittäin, parina tai kollaasina. Korkeasta laadustaan tunnetun HABAn aistitauluissa on huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat. Taulujen tausta on vaneria. Kymmeniä erilaisia aistitauluja – katso kaikki!

Majan rauhassa

Pienet tykkäävät kukkuu-leikeistä ja peilailuista. Tähän oivan mahdollisuuden tarjoaa ihana aistimaja, jonka sisäseinässä on peili, katossa ikkuna ja toinen ulkoseinistä on liitutaulu. Vihreän akryylilasin avulla valo loistaa kauniisti ja luo vaikuttavan värimaailman talon sisällä.

Majaan asetetulla patjalla voi myös levähtää hetken omassa rauhassa, katso.

Huoneenjakajahylly peilillä

Kokonaisuuden edessä on kaksi syvää avohyllyä ja rullalaatikko rakennuspalikoille ja leluille. Takana on suuri, täysin liimattu turvapeili, jossa on pyöristetyt reunat.

Uudessa HABA rise.upp -sarjassa on kauniita, monipuolisia, virikkeellisiä ja innostavia sermejä, joiden molemmilla puolilla on paljon erilaista tekemistä. Sarjan tuotteista myös moni muu kaluste sopii mainiosti aistihuoneeseen, katso.

H068477_F01
H366435_02
main_531178_01
main_262003_01_a