Tutustu Johannaan, avainasiakaspäällikköön

Keski- ja Itä-Suomen uusi avainasiakaspäällikkö

Hei, olen Johanna Pekki, Tevellan avainasiakaspäällikkö Keski- ja Itä-Suomen alueella. Minulla on viiden vuoden kokemus päiväkotien ja koulujen oppimisympäristöjen varustamisesta ja kalustamisesta. Autan sinua mielelläni löytämään sopivat ratkaisut pienistä tarviketilauksista aina isoihin kalustekokonaisuuksiin.

Sydäntäni lähellä ovat lasten leikki, luonto ja ympäristöarvot. Olen kolmen lapsen äiti ja työskennellyt varhaiskasvatuksen alalla jo 10 vuotta ja nähnyt, miten tärkeää on tukea lapsen luontosuhdetta ja ympäristötietoisuutta. Luonnossa leikkiminen on hauskaa ja hyödyllistä lapsen kehitykselle, terveydelle ja hyvinvoinnille. Luonto tarjoaa monipuolisia elämyksiä, oppimismahdollisuuksia ja rauhoittumisen hetkiä. Ympäristökasvatuksen avulla lapsi oppii arvostamaan luonnon monimuotoisuutta ja kestävää elämäntapaa. 

Haluan myös vaalia elämässä moninaisuutta ja kunnioittaa jokaisen lapsen yksilöllisyyttä. Uskon, että jokaisella lapsella on oikeus saada laadukasta ja innostavaa opetusta, joka tukee heidän vahvuuksiaan ja kehittää heidän taitojaan yksilöinä. Olen työskennellyt päiväkotien ja koulujen varustamisen parissa useita vuosia ja olen aina kiinnostunut oppimaan uutta alalta. Minulla on laaja tietämys erilaisista välineistä ja tuotteista, joita varhaiskasvatuksessa ja kouluissa tarvitaan. Seuraan tiiviisti myös alan välineistön kehittymistä ja pyrin tietämään alan innovaatioista ensimmäisten joukossa. 

Minulle on tärkeää, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja saavat parasta mahdollista palvelua. Osaan kuunnella asiakkaiden tarpeita ja toiveita, ja nautin siitä, että voin auttaa ihmisiä ratkaisemaan ongelmiaan.  Minua on helppo lähestyä kaikissa asioissa, olipa kyse sitten tuotteista, palveluista tai muusta. Noudatan sovittuja aikatauluja ja ajan aina asiakkaan etua kuten Tevellankin arvoihin kuuluu. Minun mottoni on: Älä lupaa enemmän kuin voit pitää, pidä enemmän kuin lupaat. 

Katso Johannan yhteystiedot.

N_ytt_kuva_2023-05-17_pekki