Riikka Holmesten

Riikka Holmsten, avainasiakaspäällikkö

Olen Riikka Holmsten, Tevellan avainasiakaspäällikkö ja pitkän linjan kalustealan ammattilainen. Asiakkaani toimivat Helsingin ja Vantaan alueiden lisäksi Loviisassa, Lapinjärvellä, Pyhtäällä, Kotkassa, Haminassa, Miehikkälässä ja Virolahdella.

Taustani on vahvasti kalustemaailmasta. Olen työskennellyt useita vuosia Suomen merkittävien kalustealan toimijoiden palveluksessa niin työntekijänä kuin yrittäjänä. Työurallani olen ollut mukana kalustamassa kaikenlaisia ja -kokoisia kohteita niin yrityksille kuin julkisen sektorin toimijoille.

Erilaiset oppilaitokset ovat muodostaneet viimeiset 6–7 vuotta pääosan asiakaskunnastani. Oppilaitosprojektien laajuus on vaihdellut pienestä, yhden opiskelunurkan pisteen kalustamisesta aina koko koulun kokonaisvaltaiseen kalustamiseen.

Parasta työssäni on ehdottomasti se, kun pystyy ratkaisemaan asiakkaan toiveita ja ongelmia. Tuntuu hyvältä, kun saa asiakkaalta kiitosta kalustetusta kohteesta, sen onnistumisesta ja toimivuudesta. Mukava palaute on myös se, kun saa luotua pitkäaikaisen asiakassuhteen, jossa luottamus toimii puolin ja toisin.

Oppimisen ympäristöt ovat muuttuneet vuosien saatossa paljon. Minusta on hienoa tehdä asiakkaan kanssa yhteistyössä kokonaisuuksia, joissa kohtaavat toimivuus, kestävyys, ergonomia ja vielä kaupan päälle esteettisyys.

Tevellassa kalusteprojekteissa työskentelee nelihenkinen suunnittelijoiden ryhmä, joilla on vahvaa osaamista niin koulukohteiden kuin päiväkotien kalustamisesta. Odotan innokkaana sitä, että pääsen kertomaan asiakkaille Tevellan tarjoamista hienoista mahdollisuuksista sekä tekemään tutuksi, mitä ammattitaitoinen suunnittelutiimimme ja kalustevalikoimamme tarjoavat kouluille sekä muille opetuksen ja kasvatuksen toimijoille.

Tutustu myös muihin tevellalaisiin

Hanna Nissilä toimii suunnittelutiimissä sisustusarkkitehtina. Hän on suunnittelut lukuisia oppimis- ja työympäristöjä, sairaaloita ja seurakuntakeskuksia. Lue Hannasta.

 

Riikka Holmsten