Tietoa suunnittelijoille

Oppilaspöytä oppilastuoli

Palvelut sisustusarkkitehdeille ja suunnittelijoille

Uskomme, että yhteistyössä on voimaa. Meillä oppimisympäristöprojekteissa työskentelee joukko suunnittelun ja tuotevalikoiman ammattilaisia, ja teemme mielellämme yhteistyötä sisustusarkkitehtitoimistojen ja rakennusliikkeiden kanssa.

Jokaisessa suunnitteluprojektissa on mukana ryhmä Tevellan asiantuntijoita, jotka tuovat oman panoksensa kokonaisuuteen tuotevalikoiman kehittämisestä aina kalusteiden ja sisustustuotteiden toimitukseen asti. 

Alueelliset avainasiakaspäällikömme ovat vahvana tukena Tevellan sisustusarkkitehdeille ja suunnittelijoille sekä asiakkaalle tarjoamalla pedagogista osaamista ja avaamalla loppukäyttäjien toiveita, unelmia ja haasteita arjessa.

Pyrkimyksenämme on tarjota monialaista asiantuntijuutta, autamme henkilökohtaisesti, ratkomme yhteistyössä arkkitehtien ja loppukäyttäjän kanssa tilan, toiminnan, toimintakulttuurin ja vastuullisuuden asettamia haasteita.


  • Suunnittelussa käytämme työkaluna Archicad-ohjelmaa. 
  • Tuotteistamme on saatavilla hyvä valikoima 3dm- ja skp-objekteja. Viemme kehitystyötä tällä osalla aktiivisesti eteenpäin ja valikoima kasvaa isommaksi koko ajan. Tässä emme kuitenkaan halua olla valmiita koskaan, koska alati kasvava objektipankki on samalla myös merkki teille tuotevalikoiman kehittymisestä ja uudistumisesta.
  • Kalusteobjektit käytössäsi. Objekteista ja tuotetiedusteluissa voit olla yhteydessä  suoraan meihin joko ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai avainasiakaspäällikköön. Katso yhteystiedot.
Search engine powered by ElasticSuite