Fysiikan oppilastyösarja
AdobeStock_177071528

Oppilastyösarja – valmiiksi mietitty tarvikekokonaisuus fysiikan tunnille

Mekaniikan oppilastyösarja, valo-opin oppilastyösarja, sähköopin oppilastyösarja ja elektroniikan oppilastyösarja ovat esimerkkejä lukuisista laadukkaista NTL-oppilastyösarjoista, joita Tevellan luonnontieteiden opetusvälinevalikoimaan kuuluu.

Oppilastyösarjat ovat valmiita oppilastöihin tarkoitettuja tutkimuspaketteja. Kätevään säilytyslaatikkoon tai -salkkuun on pakattuina valmiiksi useiden, jopa yli 20 oppilastyön tekemiseen tarvittavat välineet. Esimerkiksi fysiikan oppilastyösarjoista löytyvät omansa sekä alakoulun, yläkoulun että lukion tarpeisiin.

Oppilastyösarjojen edut opetustyössä

  • Saat valmiiksi mietityn tarvikekokonaisuuden kunkin keskeisen fysiikan aihealueen oppimiseen, opettamiseen, tutkimiseen.
  • Välineet ovat koottuina kompakteihin, päällekkäin kasattaviin säilytyslaatikoihin (oma laatikko jokaiselle työparille tai -ryhmälle).
  • Saat kaikkiin kokeellisiin töihin suomenkieliset ohjeet.
  • Oppilastyösarja mahdollistaa tyypillisesti 20–30 kokeellisen työn toteuttamisen ja siksi aiheen tutkimisen eri tavoin. Monipuolisuutensa vuoksi välineillä on paljon käyttöä oppitunneilla. Siksi voit olla varma, että olet hankkinut tarvikekokonaisuuden pitkäaikaiseen aktiivikäyttöön, ja näin välineistön hankintahintakin on kohtuullinen.
  • Hyvä hintalaatu-suhde   

 

Tule tuotetestaajaksi! Tee yli 30 koetta - NTL Fysiikan oppilastyösarja 5 Sähkö

Oppilastyösarjan aiheita ovat mm. virtapiiri, kytkennät, sähköjohtimet ja vastukset, nesteiden sähkönjohtavuus, Ohmin laki, potentiometri, sähköenergian muuttaminen lämpö- ja valoenergiaksi, vastuslangat, sulakkeen toiminta, elektrolyysi, paristot ja akut. Sähköopin oppilastyösarja on yksi yhteityökumppanimme NTL:n lukuisista laadukkaista oppilastyösarjoista. 

Nyt etsimme opettajia, jotka haluaisivat päästä testaamaan oppilastyösarjaa!

Tule tuotetestaajaksi! Tee yli 30 koetta - NTL Fysiikan oppilastyösarja 5 Sähkö

Näin testaus toimii:

  • Lähetämme sinulle NTL Fysiikan oppilastyösarja 5 Sähkö -kokonaisuuden.
  • Sinä voit testata sarjaa opetuksessasi kahden viikon ajan. 
  • Jos sinulla on kysyttävää sarjasta ennen testijaksoa tai sen aikana, luonnontieteiden tuotevastaava Katriina Lehtinen on apunasi. Katriina on  toiminut viimeiset yhdeksän vuotta matematiikan, kemian ja fysiikan opettajana pääosin yläkouluissa (Katriina Lehtinen | puh. 050 479 3456 | etunimi.sukunimi@tevella.fi)
  • Testin päätteeksi pakkaat sarjan kuljetuslaatikkoon. Posti noutaa sarjan takaisin.
  • Meistä olisi mukava kuulla sinun käyttökokemuksiasi, siksi olemme sinuun yhteydessä testijakson jälkeen.

Jos olet kiinnostunut  saamaan oppilastyösarjan testiin, jätä yhteystietosi lomakkeella. Perustele lyhyesti, miksi haluat päästä testaajaksi. Täytä lomake tästä.

NTL Fysiikan oppilastyösarja 5 Sähkö sisältää: pistokepaneelin, johtimia (2 x 25 cm, 2 x 50 cm, 2 x 75 cm), 4 PIB-liitintä, 5 suoraa PIB-johtoa, 2 suoraa PIB-johtoa pistokkeella, t-mallisen PIB-johdon pistokkeella, 4 t-mallista PIB-johtoa, 4 pistokkeellista BIP-johtoa 90° kulmalla, 2 BIP-johtoa 90° kulmalla, katkaistun PIB-johdon pistokkeilla, PIB-kytkimen (ON/ OFF), 2 PIB-kytkintä suunnan vaihtamiseen, PIB-vastukset (100 Ω, 500 Ω ja 1000 Ω), 2 PIB-paristoa (1,2V ), 2 pistokkeellista PIB-johtoa ruuvilla, kaksi PIB-jalustaa E10-kantaiselle lampulle, elektrolyysiastian, eristettyjä ja eristämätömiä hauenleukoja, elektrodeja ja hehkulamppuja. Lue lisää tuotteesta. 

Oppilastyösarja
Oppilastyösarja
Oppilastyösarja

Lisätietoja tuotteista, tukea valintaan

Olen Katriina Lehtinen, luonnontieteiden tuotevastaava Tevellassa. Vastuualueeseeni kuuluvat kemian, fysiikan, biologian ja maantiedon opetusvälineet, tarvikkeet ja materiaalit. Olen koulutukseltani diplomi-insinööri ja toiminut viimeiset yhdeksän vuotta matematiikan, kemian ja fysiikan opettajana lähinnä yläkouluissa.

Tuotevalikoiman pitää elää muutoksessa mukana. Opetuksessa käytettävien tuotteiden pitää vastata koulujen tarpeisiin ja olla jopa askeleen edellä aikaansa. Niiden tulee tarjota kouluille uusia ajatuksia ja ideoita siitä, miten opetusvälineistöllä voidaan havainnollistaa ja konkretisoida opetettavaa asiaa ja tukea eritasoisten oppilaiden oppimista.

Autan sinua kaikissa kysymyksissä, jotka liittyvät fysiikan oppilastyösarjoihin tai mihin tahansa kemian, fysiikan, biologian ja maantiedon valikoimamme tuotteeseen.

 

Katriina Lehtinen | puh. 050 479 3456 | etunimi.sukunimi@tevella.fi

Katriina Lehtinen

Tevellan oppilastyösarja-valikoimassa esimerkiksi

Statiivitarvikkeita tarvitaan mekaniikka- ja lämpösarjojen töissä.
Kaikki oppilastyösarjat löydät tästä.