Tevella hyväntekeväisyyskampanja

Tevella tukee Ukrainan siviilejä Suomen Punaisen Ristin (SPR) kautta. Tevella lahjoittaa jokaisen myydyn Cubika-tuotteen tuotosta 2 % hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskampanjan kampanja-aika on yksi vuosi 1.11.2023-31.10.2024. Hyväntekeväisyyskampanjaan kuuluvat kaikki Cubika-tuotemerkin tuotteet. Hyväntekeväisyyspotti lahjoitetaan SPR:n rahastoon marraskuussa 2024.

Cubika: laatua ja kestävyyttä

Cubika on ukrainalainen yritys, joka valmistaa puisia leluja. Heidän lelunsa on valmistettu 100 % puusta ja maalattu saksalaisilla vesipohjaisilla maaleilla, jotka ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä. Cubikan korkealaatuiset lelut, kuten palapelit, tornipalikat, rakentelupalikat ja monet muut, ovat suunniteltu lasten iloksi ja kehityksen tueksi. Cubikan lelut ovat lapsille turvallisia ja EU-sertifioituja.

Suomen Punaisen Risti Ukrainassa

Suomen Punainen Risti (SPR) on lähettänyt Ukrainaan raha-avun lisäksi majoitus- ja lääkintätarvikkeita sekä kokonaisen terveysklinikan. Avustustyöntekijät ovat muun muassa logistiikan, terveydenhuollon, psykososiaalisen tuen, viestinnän ja järjestökehityksen ammattilaisia sekä asiantuntijoita, jotka arvioivat muuttuvaa humanitaarista tilannetta ja avun tarvetta.  Logistiikkaan keskittynyt katastrofivalmiusyksikkö organisoi kansainvälisen Punaisen Ristin materiaaliavun kuljettamista, varastointia ja jakelua Ukrainaan. Lahjoituksilla autetaan myös Suomeen saapuvia ihmisiä uuteen alkuun. Tarjoamme heille tarpeen mukaan esimerkiksi vaatteita, hygieniatarvikkeita, juotavaa, ruokaa ja muita perustarpeita. Lisäksi lahjoituksia on käytetty henkisen tuen järjestämiseen. Lue lisää SPR avusta Ukrainan kriisistä kärsivien auttamiseksi - Punainen Risti

pieni