Haluatko testata AR-oppimisratkaisua?

Lisätty todellisuus mukana oppimisessa

AR-teknologiaa hyödynnetään jo laajasti eri toimialoilla, niin myös opetuksen ja kasvatuksen tarpeissa. AR:n ideana on, että keinotekoista, tietokoneella tuotettua tietoa, vaikkapa kuvaa, ääntä tai videota, on lisätty näkymään todellisesta ympäristöstä.

Tevellan valikoimaan on tullut uutuutena joukko AR-teknologiaa hyödyntäviä oppimisratkaisuja, joiden teemat liittyvät mm. kieltenoppimiseen, musiikkiin, matematiikkaa ja maantietoon.

Nyt sinulla on mahdollisuus testata kiinnostavia AR-ratkaisuja! Hae mukaan 5.4.2022 mennessä!

Haku on päättynyt. Kiitos kaikille mukanaolosta!

main_571044_01

Tutustu tuotteisiin

Shifu Orboot Planeetta Maa

Tutustu maailman ihmeisiin Orboot Planeetta maan avulla. Opi asioita kuudesta eri kategoriasta: eläimet, kulttuurit, keittiöt, keksinnöt, kartat ja monumentit. Tutustu vuorovaikutteisesti ja kolmiulotteisesti yli 400 ihmeelliseen asiaan, opi yli 1000 uskomatonta faktaa ympäri maailman ja tutustu eri aiheisiin vuorovaikutteisten pelien kautta. Shifu Orboot on aivan uudenlainen tapa tutkia planeettoja AR-karttapallojen avulla. AR-karttapallo sekä siihen liittyvä sovellus mahdollistavat matkustamisen ja tutkimisen visuaalisen tarinankerronnan, musiikin, äänen, visailujen ja haasteiden kautta. Ikäsuositus: 4+.

 

Shifu Plugo Oppimispelipaketti

Tutustu lisättyyn todellisuuteen helpolla tavalla ja harjoittele laskemista, aakkosia sekä monia muita asioita tämän pelipakkauksen avulla. Oppimispelipaketti sisältää laskemispelisetin, aakkospelisetin (englanti), yhdistelypelisetin sekä pelialustan. Shifu Plugo on AR-pelijärjestelmä, joka koostuu pelialustasta, vaihdettavista peliseteistä ja niihin liittyvästä sovelluksesta. Jokainen pelisetti tarjoaa ikään sopivia opetuspelejä 4–10-vuotiaille ja rakentaa STEAM-taitoja tarinapohjaisten haasteiden avulla.

Haluatko testata AR-ratkaisuja työssäsi?

Haemme joukkoa opetuksen tai kasvatuksen tehtävissä työskenteleviä henkilöitä testaamaan uudenlaisia AR-oppimisratkaisuja. Jos sinulla on opetuksen ja kasvatuksen sisältöihin keskittynyt Instagram-profiili, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Kampanjaan valitut tuotetestaajat saavat itselleen kaksi AR-ratkaisua, jotka ovat Shifu Orbot Planeetta ja Shifu Plugo Oppimispelipaketti, sekä rahapalkkion tuotetusta Instagram-sisällöstä.

Ketä haemme?

Haemme henkilöitä, jotka työskentelevät Suomessa varhaiskasvatuksen tai perusopetuksen tehtävissä ja jotka haluavat kokeilla helpolla tavalla lisätyn todellisuuden tuomia mahdollisuuksia työssään.

Uudet teknologiat, STEAM ja kaikenlaiset uudenlaiset ratkaisut kiinnostavat sinua ja olet utelias kokeilemaan, mitä AR voi tuoda opetukseen, sekä jakamaan kokemuksesi seuraajillesi.

Instagramseuraajasi

Toivomme, että seuraajasi olisivat opetuksen ja kasvatuksen tehtävissä toimivia henkilöitä. Seuraajamääräsi voi olla muutamia satoja tai useita tuhansia, tärkeintä meille on, että seuraajasi ovat alan ammattilaisia. 

Näin mukaan

Tuotetestaajaksi haetaan vaikuttajamarkkinoinnin alusta Boksi.comissa, josta löydät tarkemmat ohjeet. Luo itsellesi Boksin sivulla tunnukset nähdäksesi Tevellan kampanjan. Hae mukaan 5.4.2022 mennessä!


Koko Shifu AR-valikoima