Luonnontieteiden oppimisympäristöt

Luonnontieteiden oppimisympäristöt Tevellasta

  • Tilasuunnittelu
  • Korkealaatuiset kiinto- ja irtokalusteet
  • Opetusvälineet ja tarvikkeet
  • Kemikaalit opetuskäyttöön
Luonnontieteiden opetus

Luonnontieteiden oppimisympäristön kiintokalustamiseen ja varustamiseen kuuluu monen monta tärkeää seikkaa ja päätöstä. Suunniteltavaa riittää paljon, oli kyseessä sitten uudiskohde tai nykyisen tilan uudistaminen.

Olemme apunasi heti projektin alkumetreiltä lähtien. Kartoitamme kanssasi tarpeesi ja autamme sinua saamaan kattavan kuvan erilaisista vaihtoehdoista. Toimiva oppimisympäristö tarkoittaa myös toimivia säilytysratkaisuja, siksi on hyvä, että meillä projektissasi tuoteosaajat ja tilasuunnittelun ammattilaiset tekevät yhdessä töitä.

• Syvällinen tuoteymmärrys on keskeinen seikka onnistuneessa lopputuloksessa. Autamme sinua tuotteiden vertailussa, jotta voit olla varma, että kiintokaluste-, laite- ja välineratkaisut vastaavat tarpeisiisi parhaalla mahdollisella tavalla.
• Uuden oppimisympäristön käyttöönotossa saattaa herätä kysymyksiä, joihin toivot saavasi apua myöhemmin. Olemme mielellämme apunasi!

OppiLab uudistaa luonnontieteiden oppimisympäristöjä

OppiLab uudistaa luonnontieteiden oppimisympäristöt vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden työskentelytapoja, joissa korostuvat vuorovaikutteinen oppiminen, tilan muunneltavuus sekä tietoja viestintätekniikan monipuolinen käyttö.

Mallisto sisältää kiintokalusteiden lisäksi vetokaapit, erilaiset kemikaalikaapit, opettajanpöydät, demopöydät, siirtovaunut ja muut luonnontiedeluokan erikoiskalusteet. Lisäksi mallistoon kuuluvat opetuksessa tarvittavat varusteet ja välineet, unohtamatta säilytystilaratkaisuja. Esimerkkinä näistä korkealaatuiset Gratnells-tuotteet.

OPPILAB | suunniteltu kestämään kovaa kuormitusta | kalusteet käytössä vaativissa laboratoriokohteissa | sopii erilaisiin luokkaympäristöihin, opetustilanteisiin ja oppilaiden tarpeisiin | kotimainen. Mallisto syntynyt Tevellan ja laboratoriokalusteiden edelläkävijä Visu Kalusteen yhteistyöllä

2018_lukio_Tampereen-normaalikoulun-lukio-Norssi_Tampere_OppiLab_005_4_

Kestäviä ratkaisuja säilytykseen

Hyvä järjestys on turvallisen ja toimivan arjen a ja o. Haaste on se, ettei säilytystilaa ole välttämättä riittävästi.

Luonnontieteiden valikoimassa on monta ratkaisua säilytyksen tarpeisiin. Gratnells tunnetaan ympäri maailman korkealaatuisista säilytysratkaisuista, esimerkkituotteina muoviset säilytyslaatikot sekä kuljetus- ja työskentelyvaunut.

Gratnells-vaunut ovat monikäyttöisiä kuljetus- ja työskentelyvaunuja. Vankat metalliset vaunut sopivat erinomaisesti siirtovaunuksi luokkatilojen välillä. Siirtelyä helpottavat kahvat sekä tukevat, lukittavat pyörät. Eri vaunumalleja on monia.

Gratnells-säilytyslaatikoita on saatavilla paljon erilaisia värejä ja kokoja, joita yhdistelemällä voi luoda tarpeisiin parhaiten sopivan kokonaisuuden. Laatikon materiaalina on helposti puhdistettava, kemikaalin- ja iskunkestävä, täysin kierrätettävä polypropeeni. Laatikoita saa myös antimikrobisella BioCote®-suojauksella. Gratnells-laatikot valmistetaan Isossa-Britanniassa, ja niillä on viiden vuoden takuu.

2018_lukio_Tampereen-normaalikoulun-lukio-Norssi_Tampere_OppiLab_038_1_
2018_lukio_Tampereen-normaalikoulun-lukio-Norssi_Tampere_OppiLab_034_1_

3 kysymystä koulukemikaaleista

Millainen on Tevellan koulukemikaalien valikoima?

Noin 400 kemikaalin valikoima kattaa kaikki välttämättömät koulukemikaalit, joita opetustyössä yleisesti käytetään. Eli orgaanisia ja epäorgaanisia yhdisteitä ja myös alkuaineita. Pakkauskoot sopivat koulujen tarpeisiin. Esimerkiksi fenoliftaleiinia toimitamme viiden gramman pakkauskoossa ja lykopodiumia 25 gramman koossa.

Miten valikoimaan voi parhaiten tutustua?

Paras paikka on verkkokauppa, jossa voi myös tehdä kemikaalitilauksia. Jos hankintoja suunnitellessa herää kysymyksiä tai tuntuu, ettei löydä juuri sitä, mitä etsii, autamme mielellämme. Meillä on hyvä toimittajaverkosto, ja pystymme vastaamaan joustavasti yksittäisiinkin tuotetarpeisiin.

Millaisia ratkaisuja Tevellan valikoimassa on kemikaalien kasittelyyn ja sailytykseen?

Tässä ratkaisu on OppiLab-kalustemallisto. OppiLab-tuotteilla voi luoda nykyaikaisen, viihtyisän ja muunneltavan luonnontieteiden oppimisympäristön.