Tutustu Tainaan, avainasiakaspäällikköön

"On todella palkitsevaa kuulla asiakkaalta, kuinka uudet tilat tai ratkaisut ovat tuoneet iloa käyttäjilleen"

Olen Taina Hult ja tuore tevellalainen avainasiakaspäällikön roolissa. Työtehtävääni kuuluu löytää yhteistyössä asiakkaani kanssa juuri heidän tarkoituksiinsa soveltuvat oppimisympäristöjen ratkaisut välineiden, materiaalien ja kalusteiden avulla.

Asiakkaani toimivat Vihdissä, Espoossa, Kirkkonummella, Nurmijärvellä, Hyvinkäällä, Tuusulassa, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Keravalla, Sipoossa, Pornaisissa, Askolassa, Pukkilassa, Myrskylässä, Porvoossa sekä Ahvenanmaalla.

Taina Hult

Minulla on useamman vuoden kokemus kalustealalta ja erityisesti koulujen oppimisympäristöjen maailmasta. Yhdessä asiakkaideni kanssa olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yksittäisiä tiloja, esimerkiksi opettajien taukotilan, lukiolaisten hengailutilan tai yksittäisten aineiden luokkatilat. Minulla on myös kokemusta isompien projektikokonaisuuksien toteuttamisesta, kuten kokonaisen kampuksen kalustamisesta. Esikoululaisen äitinä olen erityisen iloinen siitä, että Tevellassa pääsen mukaan myös varhaiskasvatuksen oppimisympäristöihin.

Eniten minua innostaa työssäni, kun aloitamme asiakkaan kanssa tyhjästä, teemme suunnitelmat tarvittaessa yhteistyössä yrityksemme asiantuntijoiden kanssa ja lopulta pääsemme näkemään lopputuloksen sekä kuulemaan palautteen.

On todella palkitsevaa kuulla asiakkaalta, kuinka uudet tilat tai ratkaisut ovat tuoneet iloa käyttäjilleen ja tukevat heidän toimintaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Laadukas kaluste kestää hyvin oppimisympäristöjen ajoittain vauhdikasta elämää, mutta on myös käyttäjälleen ergonominen. Visuaalisena ihmisenä arvostan lisäksi sitä, että kaluste miellyttää silmää. Olen erittäin tyytyväinen, kun pääsen tarjoamaan asiakkailleni VS:n PantoMove- ja Level-tuoleja, jotka ovat erittäin ergonomisia, ominaisuuksiltaan monipuolisia, mutta myös designiltaan näyttäviä oppituoleja. Varhaiskasvatuksen puolelta nostaisin esiin laadukkaan HABAn kalustevalikoiman ja erityisesti sieltä HABAn leikkitalot ja -kokonaisuudet. Ne tuovat käyttäjilleen todella paljon iloa!

Toivon, että yhdessä asiakkaideni ja Tevellan asiantuntijatiimimme (mm. sisustusarkkitehdit ja tuotevastaavat) kanssa pääsemme tekemään tiivistä yhteistyötä. Tevellan valikoiman tarkoituksena on tukea oppimisympäristöissä tapahtuvaa oppimista, vuorovaikutusta ja viihtyisyyttä. Olemme täällä asiakkaitamme varten!

Katso Tainan yhteystiedot.