BMS Tutkimusmikroskooppi binokulaarinen 400x LED, karkea- ja hienotarkennus, läpivalaisumikroskooppi

SKU
530129

??

Mikroskooppi on ihanteellinen valinta tutkimusmikroskoopiksi erilaisissa koulutus-, laboratorio- ja ammatillisissa ympäristöissä ja se täyttää korkeatkin mikroskopian laatuvaatimukset. Binokulaarisella mikroskoopilla pitkäkestoinen havainnointi on miellyttävää, kun voi käyttää molempia silmiä samanaikaisesti. Mikroskooppi on joustava, tehokas, vakaa ja mukava käyttää. Mikroskoopissa yhdistyvät ergonominen muotoilu, tukevat komponentit ja viimeisimmän tekniikan mukaisesti kehitetyt korkealaatuiset LED-valot. Uuden sukupolven LED-valaistus antaa silmälle mukavuutta ja lepoa. LED-valaistuksen spektri vastaa luonnollista päivänvaloa, ja sen voimakkuus on säädettävissä. LED-valonlähde on verrattavissa 30 W:n halogeenivalonlähteeseen. Mikroskoopissa on korkearesoluutioiset objektiivit ja kaksi laajakenttäobjektiivia (WF), joissa on plan-optiikka. Korkealaatuisen optiikan ansiosta käyttäjä voi tarkastella teräviä, kirkkaita ja korkean kontrastin värikuvia. Vankkarakenteisessa jalustassa on leveä tarkkailuikkuna takana. Näytepöydässä on suuri työpinta, 140 x 155 mm ja integroitu, siirrettävä näytteenpidin. Abbe-kondensorin korkeutta voidaan säätää ja tarvittaessa sen tilalle on helppo vaihtaa pimeäkenttä- tai vaihekontrastikondensori. Kaikki optiset pinnat (okulaari ja objektiivit) on pinnoitettu kemikaalilla, joka estää sienten kasvua. Metalliosissa on antibakteerinen maali. Tässä mikroskoopissa on 10x laajakulmaokulaari, joka on asennettu 45 asteen kulmaan. 4-osaisessa objektiivirevolverissa on 4x, 10x ja 40x suurentavat objektiivit, joiden kokonaissuurennos on 400x. Mikroskooppiin on mahdollista asentaa yksi ylimääräinen objektiivi, jolloin saavutetaan jopa 2000x suurennos.

Mikroskooppi voidaan käyttää liitettynä verkkovirtaan, jolloin samanaikaisesti ladattavat paristot latautuvat tai mikroskooppia voidaan käyttää ladattavilla tai tavallisilla paristoilla, jolloin mikroskoopin siirtäminen paikasta toiseen on helpompaa. Päävirtakatkaisija sijaitsee mikroskoopin takana ja valon voimakkuuden säätönuppi mikroskoopin sivulla. Pakkauksessa mukana pölysuojus ja käyttöohje. Paristot eivät sisälly toimitukseen.


Okulaariputki: 45 asteen kulmassa, pituus 160 mm, 360° kääntyvä

Laajakulmaokulaarit: WFP 10x/20 mm, taittuvat

Objektiivit: DIN-akromaattiset, semi-plan 4x/0.10, 10x/0.25 and 40x/0.65, 40x objektiivi on jousikuormitettu

Suurennus: 40x, 100x ja 400x, lisävarustein 2000x

Objektirevolveri: 4-osainen, käänteisesti asennettu, kuulalaakeroitu, kumipinta

Tarkennusmekanismi: koaksiaalinen karkea- ja hienotarkennus molemmin puolin mikroskooppia olevien tarkennusnuppien avulla, hienotarkennus 0,0015 mm välein, hienotarkennusnuppi on varustettu asteikolla (0,30 mm/kierros)

Näytepöytä: mekaaninen, 140 x 155 mm, yhdelle näytelasille, XY-suuntien säätö ergonomisesti sijoitettujen, koaksiaalisten nuppien avulla, säätöalue 77 x 42 mm, integroitu siirrettävä näytepidike

Kondensori: korkeussäädettävä (rack and pinion) Abbe-kondensori N.A. 1,25, pidikkeessä keskitysruuvit, iirishimmennin (säädettävissä välillä 0-100 %)

Valaistus: 3W LED, jossa on Köhlerin iirishimmennin, portaaton valon voimakkuuden säätö, käyttöaika 50000 h

Virtalähde: verkkovirta 100~230 V/50 Hz (suojattu sulakkeilla) tai ladattavat tai tavalliset paristot 3 x AA 1,5 V

Lisätietoa
Tuotteen paino 4660 g
Takuuaika 5 vuotta
Myyntipakkauksen paino 4600 g
CE-merkintä Kyllä
Oppiaste Toinen aste, Yläkoulu luokat 7.-9.
Brändi BMS
Search engine powered by ElasticSuite