Tutustu Mikkoon, liikunnan tuotevastaavaan

Liikunnan uusi tuotevastavaa

Hei! Olen Mikko Tolppanen ja aloitin Tevellalla liikuntatuotteiden tuotevastaavana kesäkuussa 2023. Vastuulleni kuuluu mm. Tevellan liikuntatuotekategorian hallinnointi ja kehittäminen.

Taustani ja aikaisempi työkokemukseni sijoittuu terveydenhuollon sektorille ja olen koulutukseltani fysioterapeutti. Työhistoriaani kuuluu erinäisiä rooleja niin julkissektorilla kuin myös yksityisten yritysten palveluksesta. Viimeisimmässä työsuhteessani ennen Tevellaa toimin kilpailutusasiantuntijana Pirkanmaalla toimivassa suuressa yhteishankintayksikössä. Julkiset hankintaprosessit ovatkin olleet osana työtehtäviäni jo useiden vuosien ajan.

Aloitan uuden roolini innolla ja olen onnellinen päästessäni osaksi Tevellan raudanlujaa ja ammattitaitoista tiimiä. Työtehtäväni sisältää varsin mukavan sekoituksen jo ennalta tuttua sekä myös uutta opittavaa. Tämä olikin yksi niistä moninaisista syistä, mikä minua Tevellassa viehätti. Tämän lisäksi työyhteisöstä uhkuva innostus, kehittämisen halu ja yleinen hyvä fiilis olivat merkittäviä tekijöitä. Jo ensikontakteista lähtien minulle jäi Tevellasta erittäin hyvä tunne ja nyt tehtävässä aloitettuani voin ilokseni sanoa tunteen olleen aivan oikeassa.

Taustani vuoksi tiedostan monipuolisen liikunnan merkityksen lasten sekä nuorten kehittymisessä ja useimmiten lapsena hankittu innostus liikuntaa kohtaan jatkuu myös aikuisiällä. Lapsuuden liikunnalla on myönteisiä vaikutuksia läpi elämän ja sen tuomat hyödyt ovat moninaisia. Liikunta mm. parantaa terveyttä, kehittää tuki- ja liikuntaelimistöä sekä hermostoa, nostaa koordinaatiokykyä ja ehkäisee aikuisiän sairauksia. UKK-instituutti sen mielestäni parhaiten sanoo: Lapsuusiän liikunta luo edellytyksiä elinikäisen liikunnan ja terveellisten elintapojen noudattamiselle. Liikunnan hyödyt eivät toki rajoitu ainoastaan fyysiseen aspektiin, vaan sillä on merkittävä rooli mm. lapsen sosiaalisten taitojen ja positiivisen minäkuvan kehittymisessä. Näiden lisäksi leikeissä ja pelikentillä monesti solmitaan kaverisuhteita, jotka kantavat läpi elämän.

Toivon pystyväni omalla työpanoksellani olemaan tässä apuna ja tuomaan laadukkaita tuotteita Tevellan asiakkaiden saataville. Kestävästi tuotettu, laadukas ja monipuolinen asiakkaidemme tarpeisiin vastaava tuotekategoria onkin henkilökohtainen tavoitteeni uudessa tehtävässäni.

Katso Mikon yhteystiedot.

Tevella_logo_valkoinen_CMYK-opi-kanssamme_1_.pdf_6_